5 nap alatt 6 kg fogyás káros terhesen?
Részvétem.
Egyébként igen, normális esetben is sok. Gondolj bele, napi 1 kg fogyás! Babásan főleg sok! Ha a te szervezeted nem kap tápanyagot, a magzatod hogyan kapna?
Elhiszem, hogy sok a gond, de azzal ne tetézd, hogy ne adj' Isten te vagy a baba betegek lesztek.
Ha keveset is, de rendszeresen egyél, ha nincs étvágyad, akkor is próbálj csipegetni valamit. Nem tudom, hogy megoldható-e számodra, de ne egyél egyedül, ha mások is esznek körülötted, neked is jobb lesz az étvágyad.
Részvétem!
Nem hiszen hogy a védőnőnek fel kellene téged keresnie, neked viszon nem ártana őt felkeresned. És igen, ez a fogyás sajna nem a legjobb.
Fel a fejjel.
Köszönöm a részvét nyilvánítást!
Én gondozom a mamámat is,aki elég beteg,mert még wc-re sem tud elmenni,így a szobában végzi el a dolgát.Mellette a másik két gyerekem.Sok,érzem,hogy sok,de ha én nem törődöm a mamival,félő,hogy otthonba tennék.
Főtt ételt eszem,igaz keveset és mégis fogytam,ez nyugtalanít.Olyan szintem nincsen lelkierőm már,hogy sírni nem tudok.
Köszönöm,hogy írtatok és megpróbálom összeszedni magam,mert az már tényleg sok lenne,ha a babámnak is baja lenne.
Részvétem. :(
Amikor főtt ételt eszel, vedd be utána vagy közben a terhesvitamint! Elevit, Gravida, Femibion, Hipp Natal, stb! Bármelyik jó! És akkor nem kell külön aggódnod, hogy jut-e elég tápanyag a babához, mert így is épp elég a gondod...
Éhgyomorra nem ajánlom az ilyen multivitaminokat, nekem úgy hányást okoztak!
Kitartás!
Köszönöm!
Elevitet szedek,most erre különösen oda figyelek.
Fogadd őszinte részvétem, és minden tiszteletem és csodálatom a tiéd, hogy ilyen helyzetben ekkora erő van benned. Bele sem merek gondolni, hogy egy ilyen nehéz helyzetben hogy állnék helyt.
Sajnos tényleg sok ez a fogyás de a terhesvitamin segít a babának, hogy a kevesebb tápanyagból kapjon ő is eleget. Az nagyon jó, hogy főtt ételt tudsz enni valamennyit ez mindenképpen biztató jel.
Szerintem egy gondos védőnő ha tud a helyzetedről biztosan próbál segíteni, tanáccsal, nagyobb odafigyeléssel. Ha viszont nem tud róla szerintem nyugodtam mond el neki, amiben tud biztosan segít.
üdv. 27 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!