Fogyás a terhesség 20. hetén?
dehogy baj, én az elején híztam 5 kilót, aztán fogytam hármat. Végül két kiló plusszal szültem, a szülés alatt lejött hat kiló, úgyhogy négy kilóval voltam kevesebb mint terhesség előtt.
A babával minden rendben volt, rendesen fejlődött. És a te babád is jól van,úgyhogy nyugodj meg.
Én 85 kiló voltam mikor kiderül a terhességem ekkor 4 hetes terhes voltam.
8 hét alatt 12 kilót fogytam.5 dik hónapban kezdtem el hízni.81 kilóval mentem szülni 41.dik héten.A fiam 4040 grammal született.
Nekem megmondta a doki is és a védőnő is,hogy baromi nagy szerencsém,hogy ilyen nagydarab vagyok mert ha kisebb lettem volna és akkor ennyit fogytam volna a elején biztos,hogy baj lett volna.
Én hol fogyok 2-3 kilót, hol hízok 2-3-t. 16.héten fogytam 2 kilót, aztán visszahíztam 17-20. héten 3 kilót, majd most újra fogytam 1 kilót a 21. héten.
Mindehhez az 5 hét alatt ugyanannyit ettem, és kb. ugyanazokat a kajákat.
Sajnos nálam egyértelműen a stressz (tudom nem kéne stresszelnem) ami az étkezés ellenére is megmutatkozik, és nekem terhesség előtt is ugyanígy ingadozott a súlyom.
Szerintem az 1 kiló még nem sok, főleg ha a baba jól van!
Nekem erre azt mondta a védőnő, hogy nem túl jó hogy így ingadozok, de méricskéljem magam, és ha 2 kilónál több megy le rohamos idő alatt, mondjuk 1 hét, vagy annyit hízok 1 hét alatt, akkor doki, mert az már nem normális.
Amúgy mindemellett az én babám is folyamatosan gyarapszik, én ezért sem idegeskedek.
Szia
en a 20. heten -10 kilonal jartam...utanna mar nem is mertem merni :D
olyan csinosan jottem haza a szulesrol, mint elkotte soha!!(azota sajnos visszajott az osszes kilo es meg pluszban ennyi :( )
A lanyom teljesen egeszseges 20 honapos szepseg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!