Nekem pont ma csinált a párom nagyija olyat, hogy a gyűrűmet cérnára fűzte és megnézte, hogy hogyan mozog a gyűrű. Állítólag, ha oldalra leng ki fiú, ha körbe körbe akkor lány. Nekem lány jött ki, már kíváncsi vagyok. 13hetes leszek a hétvégén. K
2010. jan. 14. 19:09
14/18 anonim válasza:
1.terhességem abszolút tünetmentes,csak hasra-hegyesen-híztam,semmi émelygés,hányás,csak gyomorégés.....kisfiú lett
most a 2.terhességem:
émelygéssel kezdődött(2,5hónapig),állandóan édeset ennék és paradicsomot!,a védőnő szerint lányos a hasam....19+3hetes UH mégis fiút mondtak.Kíváncsi leszek
mellesleg akár hányszor megpróbálom fölvenni a szomszéd(3hós) kisfiút,sose akar elmaradni nálam :-)
2010. jan. 14. 20:11
15/18 anonim válasza:
Nekem elsö terhességnél félidöig hánytam, kislányom lett, a másodiknál egyetlen egyszer voltam rosszul, de akkor is gyomorrontásom volt, szintén lány lett, a harmadik esetben megint csak végig hánytam az elsö felét és kisfiam lett.
Az elsönél és a másodiknál mindenki azt állitotta, hogy fiús hasam van.
Gyomorégésem csak a második gyerekkel volt, de mindegyiknek elég nagy haja volt már születéskor.
2010. jan. 14. 22:01
16/18 anonim válasza:
Sem az elso, sem a masodik terhessegemnel nem voltam rosszul, mindkettonel tipikus csucsos hasat produkaltam. A borom nem pattogott ki, a hajam fenyesebb lett es minden kezembe adott gyerek nemtol fuggetlenul bogott nalam.. Most varom a masodik lanyt. Vilag eletemben fius anyukanak kepzeltem magam, de azert az ismerjuk mar el, nokent SEMMI befolyasunk arra, hogy milyen nemu gyerekunk szuletik. Biologia ora!!! Nem hiszek az ilyesmikben, es orulok, hogy egeszseges mind a ketto!
2010. jan. 15. 08:04
17/18 anonim válasza:
az első fiamnál nemvol semmi terhesséhi tünetem,mst a másodikatnagyon nehezen viselem:fáradság,hányinger,pattanások,gyomorégés,gyakori vizelési inger és még sorolhatnám.Kényszerből kellet kromoszómavizsgálatot csináltatnom és ez a babó is fiú lessz,pedig mindenki azt mondta hogy ekkora külömbség van a 2 terhességem között csak s láy lehet.Hát tévedtek.
2010. jan. 15. 08:21
18/18 anonim válasza:
Nekem az elején lányt jósoltak, mert elterülő volt a pocakom, meg ki is ingázták nekem is, ahogy egyik válaszoló írta, csak nem gyűrűvel, hanem tűvel, az is lányt mutatott. 18 hetesen kezdett csúcsosodni a pocakom, az inga is fiút mutatott már és fiam lett!
Egyetlen egyszer sem voltam rosszul terhesség alatt, nem vizesedtem, minden rendben volt. A végén a savval küzdöttem, de azzal szerintem majdnem mindenki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!