Miket szoktak mondani az idősebbek ha meg akarnak győzni hogy épp fiad vagy lányod lesz?
olyan 20 hetes lehettem, amikor rámnézett egy cigányasszony, és azt mondta:
- hát, neked meg lányod lesz.
nem kérdeztem, nem is szóltam hozzá, ennyit mondott, minden magyarázat nélkül. én meg rá:
-köszi, tudom, 2 hete voltam a 4D-n.
:DD
és tényleg lányom lett . :D csak rámnézett, és tudta.
Nekem avval szoktak jönni a "tapasztaltabbak" hogy biztos kisfiúnk lesz mert nem voltam rosszul, semmi terhességi tünetem nem volt soha. De ez ilyen általános lenne?
Mások meg hogy a pocakod alakja alapján biztos kislány, mert széles elterülő a pocak, nem pedig keskeny előre fele növögető....
Meg hogy az édeset kívánom ezért lesz lány, de van hogy sósat kívánok.... Ki érti ezt!
Én megéreztem, hogy fiam lesz, már a fogantatása előtt. Valahogy természetes volt, hogy egy rossz kisfiút szeretnék, és mindig a fiú ruhácskákat nézegettem...
Természetesen az ultrahangon hamar megállapították, hogy valóban kisfiú, és én pityeregtem is picit örömömben... :)
A hasam csúcsos volt, egyszer sem hánytam (!!!) a terhességem alatt, viszont égett a gyomrom, mint a veszedelem, és valóban, volt haja amikor megszületett.
Terhességem alatt hamburgert, meg melegszendvicset kívántam a legtöbbször (agyrém, de tényleg), az elején pedig kefírt, minden mennyiségben.
És Kubu Play-t, amit a fiam azóta is imád inni. :)
Ezek szerint elég sok az alapja az ilyen megállapításoknak!
Köszi a válaszokat, de várom a továbbiakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!