Holnap kell visszamennem controllra, mert 23-án azt mondták kicsi a baba 1700g 32hetesen, azóta 4kg híztam, szerintetek be akarnak majd fektetni? Az orvosom azt mondta lehet hogy igen, de én nem akarok, mással nincs baj csak akkor volt a sullyával.
Nem értem miért lenne kicsi .
31 hetesen az enyém 1672 gramm volt, 4 kilóval született.
A fiam a 29 héten 1350 gramm volt, ő 4,4 kiló lett a végére.
Nem értem, hogy miért mondják kicsinek, ha 32 hetesen 1700 gramm a becsült súly.
Lányom is annyi volt, aztán 3330 grammal született 40 hét 3 naposan.
Már többször is olvastam hasonló kérdést, ahol 1700 grammal kicsinek tartották, de a furcsa, hogy sok babát becsülnek ekkorára, ennek ellenére teljesen normális méretekkel születnek majd meg! S még 8 hete van, hogy hízzon! Akár 1,5 kilót is felszedhetnek még ilyenkor!
Ha a babád csak 1 kg-t hízna, akkor is jó lenne a súlya. Nem lenne nagy, de nem lenne gond. Ha meg másfél kilót is felszed, akkor teljesen átlagos méretű lesz.
Más minden rendben van? Méhlepény, magzatvíz és egyebek? Ha igen, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Mit látott a doki? Csak a súlya miatt aggódik vagy van más oka is?
Nekem csütörtökön mérték a picit 1780 grammra - 32 hetes vagyok.
Teljesen jó, semmi gond nincs vele. Engem is riogattak, fel is tettem egy kérdést erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ha gondolod, olvasd el, már csak a megnyugtató válaszok miatt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!