Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a pozitív tesztjeim nem...

Ha a pozitív tesztjeim nem akarnak erősödni, akkor aggódhatok most?

Figyelt kérdés
Teszteltem a nem várt után 3,4 majd 1 héttel és a második csík nem olyan erős mint a kontroll,de jól látható messzebbről is.Szóval az a jó,ha ugyanolyan erős mint a kontroll??
2011. aug. 26. 08:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
még 2 hét az orvosig,az 5.héten járhatok.
2011. aug. 26. 08:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha ott a második csík, az jó, gratulálok! A HCG hormon 2,5-3 naponta duplázódik, de ezt inkább csak vérvizsgálattal lehet kimutatni, az otthoni vizeletteszt csupán arra jó, hogy a jelenlétét kimutassa. Ha nem vérzel, vagy nincs más veszélyre utaló tüneted, akkor ne aggódj!

19 hkm

2011. aug. 26. 09:02
 3/16 anonim ***** válasza:

Dehogy kell aggódnod!Én még nem nagyon láttam olyan tesztet(itt az oldalon sem) amin mindkét csík egyforma!Az enyém nagyon halovány volt (3 is)és most itt ugrál a pocakomban a baba!

[link]

2011. aug. 26. 09:03
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezek az én kérdéseim:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Remélem Te szerencsés leszel! Kérlek írd meg mit mondott az orvosod!

nem akarlak megilyeszteni, csak a tapasztalataimat adom át!

2011. aug. 26. 09:08
 5/16 A kérdező kommentje:

őszintén sajnálom :( köszönöm a válaszokat és garatulálok a kismaminak :) megmutatom a tesztjeimet fentről lefelé haladva,nem várt után vagyok 1 héttel,az utolsó ma reggeli:

[link]

2011. aug. 26. 10:01
 6/16 anonim ***** válasza:

Ilyen volt az enyém!Ez a második kettő az első kettő még halványabb volt!

GRATULÁLOK KISMAMA!

[link]

Üdv.27 hetes km.

2011. aug. 26. 10:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok!Az enyém is ilyen volt!De a csíkok egyértelműen ott vannak!Most pihi,kíméld magad,ne stresszelj,a dokinál már biztos látszani fog!

Ha addig türelmetlen vagy,kérj a háziorvosodtól egy labort,ott látszik a hcg érték!

Kitartást és Boldog Babavárást kismami!

35hkm

2011. aug. 26. 10:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,legyen igazatok :) de a tiédek erősebbnek látszanak így is,hogy homályos a kép.ezeket mikor tesztelted?Csak nekem fura,hogy nem várt után 1 héttel ilyen halvány?
2011. aug. 26. 10:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy mi lett!
2011. aug. 26. 10:38
 10/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nemvárt után 1 héttel.

Reggeli vizelet.

a felső egy 10es one step,az also meg egy 25ös wondfo.

az sem mindegy mifélével tesztelsz...

2011. aug. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!