Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a pozitív tesztjeim nem...

Ha a pozitív tesztjeim nem akarnak erősödni, akkor aggódhatok most?

Figyelt kérdés
Teszteltem a nem várt után 3,4 majd 1 héttel és a második csík nem olyan erős mint a kontroll,de jól látható messzebbről is.Szóval az a jó,ha ugyanolyan erős mint a kontroll??
2011. aug. 26. 08:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ezek még erősebbek..
2011. aug. 26. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok!Szerintem ne viszonyíts másokhoz,neked ilyen és kész.Biztos,hogy ott van, máskülönben nem lenne halvány második csík sem!Most vigyázz magadra,és ne agyalj,ott az a bébi,ha megszületik majd,akkor sem olyan lesz mint másé!Ő egyéni,és a Te teszted is az!

Nyugi!Én is így agyaltam és depiztem csomó ideig,és jó lett volna,ha nem teszem!

Hidd el ha rosszra gondolsz,akkor azt vonzod!

Úgyhogy kismama vagy és vigyázz magatokra és kész!

Csak jó szándékból,tényleg!

35hkm

2011. aug. 26. 21:25
 13/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a biztatást :) gratulálok és könnyű szülést :)
2011. aug. 26. 21:28
 14/16 A kérdező kommentje:
ma végre erősödött!!olyan mint a kontroll :)
2011. aug. 27. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szuper! Akkor minden oké, gratulálok még egyszer! :) Nehéz türelmesnek lenni és várni, de 2,5-3 naponta duplázódik a HCG.
2011. aug. 27. 22:49
 16/16 A kérdező kommentje:
igen!annyira izgultam!és esti pisiből lett nagyon erős :) köszönöm a sok biztatást!
2011. aug. 27. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!