Bulimiás vagyok, és már rettentő bűntudatom van, most jutottam odáig, hogy már nincs szivem hánytatni magam. Mennyit árthattam?
Magadnak mennyit árthattál, vagy a kicsinek?
Hány hetes vagy egyáltalán?
Meg mi az, hogy nincs szíved már hánytatni magad???? Ha vállaltál egy gyereket, a legfontosabb az ő egészsége, nem pedig a te súlyod, alakod? Megmondanád, hogy hogy jutottak el hozzá szerinted megfelelő mennyiségben eddig a vitaminok, ha te az étkezések után rohantál hányni? Minek vállaltál gyereket, ha nem őt tartod legfontosabbanak? Egyből abba kellett volna hagynod a hánytatást, amint kiderült a baba.
Legjobb, ha beszélsz a dokiddal, védőnőddel, bár nem írtad hány hetes vagy.
És sürgősen keress fel egy pszichológust!
A tested már nem csak a te tested, felelőséget vállaltál egy másik életért.
15 hetes kismama
Ha a bulimia terhességgel gyógyítható lenne, milyen jó is lenne, de sajnos nem így van.
Ahogyan a előttem szóló is irta, a tápanyag nem jut el a babához. Ami azt jelenti, hogy elveszi belőled, ami neki kell, ami jár, de ha neked sincs sok, akkor miből vegyen el?
A babához a tápanyag egyébként is sokkal lassabban jut el, mint a te gyomrodhoz. De ezek szerint ő semmit sem kaphat belőle.
És mi lesz a későbbiekben? Egy baba súlygyarapodással jár. még, ha nem is a te súlyod növekszik, de az övé és a magzatvízé igen.
Akkor majd duplán hánytatod magad talán?
Azonnal szokj le a hányásról és kezdj el vitaminokat, tápanyagokban gazdag ételeket enni a pici miatt. A szoptatásnál se sajnáld tőle a gazdag, táőpanyagdús étrendet!
Remélem, még nem ártottál a babónak!
Nem ismeretlen elottem a lelki eredetu betegseg, en panikbeteg es gen. szorongo vagyok.
Semmi mas eselyed nincs arra, h egeszsegesen vegigcsinald a terhesseget, csak, ha szakemberhez fordulsz. Menj pszichologushoz (komolyabb esetben pszichiaterhez) keress fel dietetikust stb.
Felelos vagy azert a kis eletert.
34 hetes kismama
Nem írtad, hogy hány hetes vagy. Hogy belehúzhasson a babád a fejlődésbe, a növekedésbe, mindenképp szedj napi 1 terhesvitamint, ami vitaminbomba mind2töknek! étkezés után vedd be, úgy szívódik fel igazán! Sok zöldség, gyümölcs! Menj ki egy piacra, legeltetsd a szemeidet, edd is meg, és hagyd megemésztődni!
Sikerülni fog, csak akard!
Egy szakember (pszichologus) segiteni tud. Ne ess panikba, keress fel egy orvost, hogy mindketten jol legyetek. Mindenkeppen , mert ahogy masok i sirtak, a baba nem jut taplalekhoz. es idovel problemaja lehet.
Ne ess panikba , menj orvoshoz.
8 hetes kismama
Most már akkor figyelj magadra,és vegyél erőt,és ne hánytasd magad!!!Most a babád a fontos nem te!Ami neki jó azt kell csinálnod!!!A te döntésed volt,hogy megtartsad ő csak élni akar!!Vigyázz magadra,és figyelj oda!Nagyon sok boldogságot kivánok a babához!!!
Üdv:Zsuzsa 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!