Ugye nem lesz baja a babámnak? Olyan bűntudatom van!
Nagyon sok a nem tervezett baba, és olyankor mindenki "bűnben" él amig meg nem tudja hogy terhes.Emiatt nem legyen lelkiismeret furdalásod, mert attol sokkal inkáb baja lehet hogy stresszelsz.Nyugodj meg semmi baja nem lesz a picinek.
Gratulálok hogy azóta viszont odafigyelsz, és a picihez.
Jó egészséget nektek.
Nyugalom! Ha eddig kitartott a baba, akkor ezután is kifog, csak most már állj le erről a fajta életmódról. :) De gondolom, ez menni fog!
Minden jót, és gratula a babához!!
38 hetes kismama
velem ugyanez volt, ugyanezeket csináltam annival kiegészítve, hogy mellette két munkahelyen dolgoztam,12-14 órákat, éjszakak mostam és takarítottam, szóval baromira nem pihentem. Én 8 hetsen tudtam meg, hogy terhes vagyok, máig nem tudom, hogy miért vettem tesztet, amikor nekem is azt mondták, hogy nem lehet gyerekem...
A második lányomat viszont már 5 hetesen tudtam, igaz hogy köztük csak 2 év van, ezért nála nem volt semmi ilyen jellegű gond. Ne aggódj, semmi baja nem lesz a babádnak. A mi gyerekeink nagyon akartak jönni és ez biztos nem véletlen! A nagyobbik lányom 3700 grammal és 53 cm-vel született 10/10-es apgarral a 41. hétre :) AZóta is mindent tankönyv szerint csinál, talán csak a dackorszakot viszi kicsit túlzásba :)))
(Nekem amúgy az első terhességem sokkal felhötlenebbnek tűnt így visszatekintve, akkor úsztunk a boldogságban és élvezetm, hoyg végre nekem is pocakom van. A második is boldog volt, de valahogy annál már reálisabb voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!