Hogy eljem ezt tul? :' ( Megcsalt.
35 hetes kismama vagyok.. Es kiderult hogy nem egyszer megcsalt a baba apukaja, nagyon megalazott, hazudott.. Éreztem, hogy van valami, de nem volt annyi emberseg benne hogy elmondja.. Csak lebukott.. Es nagy balhe lett belole! :((
Nem tudom feldolgozni ami történt, szégyellem magam, hogy hagytam magam így atverni :'(
Egesznap fajdogal a hasam, 1,5 cm-re elvan vekonyodva a mehnyakam.. Nyílik a belso mehszajam, tehat veszelyeztetett vagyok. Borzalmasan érzem magam.. Félek, hogy ettől a sok stressztol baja lesz a kisbabamnak :'( hogy beindul a szülés :(
Hogyan tudnék tovabb lepni? Ha van olyan esetleg aki atelt hasonlót, hogyan tette túl magát ezen??
ilyenkor gondolok arra, hogy nem kellene a nőket törvénnyel védeni, hogy amelyik férfi gyereket csinál neki, az x ideig tartson is ki mellette? pofátlanul mindent megtehetnek? több gyerekes anyát is simán otthagynak terhesen egyedül! meg az első gyereket vállalók, nekik is ugyanolyan "ijesztő" a ffi meg lelép.
ha ez meglenne, kétszer is meggondolnák hova teszik a *kat.
Próbáld meg a baba érdekében! Tudom nehéz..de próbálkozz.
Velem is történt hasonló csak ott még akkor nem volt baba, csak tervben volt. Ígyis nehéz volt kimászni még ha baba lett volna.. :(
De Te most gondolj a pocaklakódra, hogy minden rendben legyen vele. Erősek vagyunk mi nők!!
Miután meglesz a baba hidd el nem fog hiányozni max csak néha.. De ez a kistünemény SZEBBÉ teszi az életed! :)
32hkm
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos hiába próbálom elterelni a gondolataim, nagyon nehéz mert belülről őröl..
Az egész családja ellenem fordult, mert nem hiszik el hogy ezt tette velem, azt gondolják én hazudok..mi még nem éltünk együtt, mivel a munkahelye messze van és családi vallalkozas ezért ő ott tartózkodott főleg, és mikor lelepett a csajhoz azt mondta hozzám jön.
Nagyon fáj.. Elakarom felejteni
Nem akarok vele lenni, nem tudom megbocsajtani!
Baba miatt sem..
Hívott és mondtam neki hogy nem szeretném többet látni, és tartani vele a kapcsolatot, erre közölte hogy de neki jogai vannak és ő igenis láthatja a babát stb..
Pedig egy lelketlen alak, nem is szeret minket, nem vagyunk hazasok és apasagit sem tett..
Most meg még fenyegetőzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!