Kegyetlenul vagyok. Lassan 7 hetes terhes vagyok és egész nap hányingerem van, reggelente hányok. Kellemetlen ez, mert munkába járok. Nincs valami gyógyszer vagy valami a hányingerre.
Nem célszerű gyógyszert szedni, főleg a terhesség elején.
Többször kevesebbet kell enni. Hányingerre szokták javasolni a kekszet, ropit, ami felszívja a savat.
2013. márc. 5. 08:34
2/9 anonim válasza:
Ajánlott reggel még az ágyban fekve bekapni egy kis kekszet, teasütit... Gyömbéres tonicot is ittam, vagy gyömbérteát, az kicsit nyugtatja a gyomrot. Én a 13. hétig rosszul voltam, aztán hirtelen elmúlt, fel a fejjel!
2013. márc. 5. 08:41
3/9 A kérdező kommentje:
Elsovel 16 hétig hánytam. Nem tudom, hogy éltem azt is túl:)
Koszonom a válaszokat.
2013. márc. 5. 08:48
4/9 anonim válasza:
Hát,sajnos ezt el kell viselni.Én 6-16 hétig non stop hánytam egész nap,semmi nem használt sajnos.És még a mai napig minden reggel hányok,pedig 32 hetes vok már.
2013. márc. 5. 08:59
5/9 anonim válasza:
Nekem a citrom elég sokat segít egy kis időre elveszi a hányingert! Csak simán kell enni míg eszem addig nagyon rosz öklendezek, de utána sokkal jobb! 7+5 hkm
2013. márc. 5. 09:50
6/9 anonim válasza:
B6 vitamin és a kóla (szénsav nélkül) nagyon jó hányingerre
2013. márc. 5. 10:07
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a segítséget.
Citromot én is szeretem magában. Az elso még jól esett, de a másodiktól nagyon gorcsolt a gyomrom. Azota ha rá gondolok, akkor rosszul vagyok.
Megpróbálom a kólából kikeverni a szénsavat hátha az segít.
2013. márc. 5. 11:51
8/9 anonim válasza:
Én mind a hat terhességemnél nagyon rosszul voltam az első 3-4 hónapban, de nekem semmi nem vált be ellene. Ezt valóban "túl kell élni"! Kitartás! A 7-8. hét a legdurvább, aztán szép fokozatosan enyhülni kezd.
2013. márc. 5. 13:32
9/9 anonim válasza:
Hányingerre szokták javasolni a kekszet, ropit.
Én 6 -13 hetes koromig hánytam émelyegtem egész nap , fogytam 5 kg. 14 héten lett jobb , Még most is van olyan nap hogy napi 1-2 hányok . Nekem semmi sem segített még az evés sem , sem ropi ,sem keksz, talán a citromlé ami jó volt vízzel higitva. Kitartás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!