Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy eljem ezt tul? :' (...

Hogy eljem ezt tul? :' ( Megcsalt.

Figyelt kérdés

35 hetes kismama vagyok.. Es kiderult hogy nem egyszer megcsalt a baba apukaja, nagyon megalazott, hazudott.. Éreztem, hogy van valami, de nem volt annyi emberseg benne hogy elmondja.. Csak lebukott.. Es nagy balhe lett belole! :((

Nem tudom feldolgozni ami történt, szégyellem magam, hogy hagytam magam így atverni :'(

Egesznap fajdogal a hasam, 1,5 cm-re elvan vekonyodva a mehnyakam.. Nyílik a belso mehszajam, tehat veszelyeztetett vagyok. Borzalmasan érzem magam.. Félek, hogy ettől a sok stressztol baja lesz a kisbabamnak :'( hogy beindul a szülés :(

Hogyan tudnék tovabb lepni? Ha van olyan esetleg aki atelt hasonlót, hogyan tette túl magát ezen??

2014. aug. 9. 19:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Eloszor dontsd el, hogy mit akarsz, hogyan tovabb
2014. aug. 9. 19:29
 2/16 anonim válasza:
80%
Szia.ugyanebben vagyok.de nm engedtem h eluralkodjon rajtam sokaig a sokkhatas.imadkozz.nezz szembe a tenyekkel es beszelgess a paroddal nagyon sokat ha egyutt vagytok\maradtok.mar tul vagyok rajta hala Istennek.nm konnyu de hidd el erossebbek vagyunk mi nok mint azt hinnenk
2014. aug. 9. 19:31
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Fontos,hogy hogyan tovabb?

Megbeszeltetek? Megbanta,akarja a babat,teged szeret? Vagy megy a masik nohoz es egyedul kell megbirkoznod veled?!

2014. aug. 9. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Most legyél elsősorban anya, a picid érdekét nézd, és csak vele foglalkozz, a gyermeked nem érdemli meg, hogy az apja miatt idő előtt szülessen a világra, ehhez pedig nyugalom kell.

Másik, ne szégyelled magad, akinek szégyenkeznie kell, az nem te vagy.

Mielőtt pedig eldöntenéd, hogy mit akarsz, figyeld a párod. Ha összetört, teper, gondolkozz. Ha nem, minek?

Erőt kívánok!

2014. aug. 9. 19:46
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

Nekem a tejem ment el ez miatt.3hetes volt a fiqm mikor kiderult.:-(aztan 3hoig kihuztuk a szoptatast de kellett tapsger is.es majd ha kerdezi a gyerek h Anya en meddig szopiztam mondjam azt h fiam nem somaig mert Apad megcsalt?vagy Te mondod h azert lettel koraszulott?tudom nehez de most probalj meg megnyugodni es csak a babadra es magadra figyelni.a paroddal pedig beszelj.de kerdes h marad v menni akar?

ez a leggusztustalanabb dolog..de ha mar megtortent akk nem lehet visszacsinalni.meg tudnal neki bocsajtani?

2014. aug. 9. 19:58
 6/16 A kérdező kommentje:

Tobb hete sejtettem mar de csak most derult ki.. Feltekenykedtem es emiatt sokszor lehordott.. Dugdosta a telojat, sokszor nem tudtam hol van..

Ma ejjel, elment tolunk..

Nem szeretném már visszafogadni, nincs értelme.. Egyáltalán nem érzi a sulyat a tetteinek :( mintha nem is ismernem..

Sejtem h megfog jelenni majd valamikor..

Probalom osszeszedni magam és eros lenni.. Csak annyira elkeserit h kertem kulon h inkabb mondja el ha van valami.. inkább menjen akkor el es hagyjon inkabb .. Mert idovel osszeszedem magam..de nem,csak húzta és hazudott és nem értem miért..

2014. aug. 9. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Mert egy gerinctelen féreg.... Ilyen ember jobb is ha elkerül... kívánom mihamarabb túlegyél rajta.. jó egészséget teked és a picinek is!!!Nefeled leszel még Boldog!!!
2014. aug. 9. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Bocsi telefonról írok!!Minden jót!!Kitartás..
2014. aug. 9. 21:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak az idő fogja enyhíteni! Kitartást!
2014. aug. 9. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:

"csak" a tartós stressz megy át a babába

igyekezz feldobni tudatosan néha magad a baba érdekében.

próbálj nevetni az megint nem tudom milyen, de hormont szabadít fel, ami jót tesz

mivel kétlem, hogy menne, ezért írom, hogy tudatosan csináld!

2014. aug. 9. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!