Ki az aki cigizett a terhesség alatt?
Imádom az olyan pontozókat akik azt se tudják miről beszélnek az emberek és megy a lefele pontozás! :D
Ettől nem fog megváltozni senki se.
Na és drága lepontozok vajon egészségesen táplálkoztok vagy veszitek a vegyszeresnél vegyszeresebb cuccokat? :)
Remélem otthon gyúrjátok a tésztát és nem ezeket a tartós vegyszeres előrecsomagoltat veszitek meg és még sorolhatnám... :D
Cigi az p.csa az egészség tönkretevéséhez..Nagyon sok élelmiszer amit esztek mind tele van vegyszerrel de jóétvágyat hozzá. :) Ugyan úgy mérgezitek gyermekeiteket ha nem kertben termesztetek húhúú főleg télen.. :)
Tudod utolso az intelligencia szinted megmutatkozik, epp eleg szemetet eszunk es mocskot szivunk sajnos. De egy kismama terhessege alatt odafigyel miket eszik azert, nem tud kivedeni nagyon sok mindent mar a mai vilagban. De egy olyan karos szenvedelyt mint a cigi, alkohol le tud tenni ( mar az ertelmesebbje aki gondoskodik es szereti a gyereket) mert aki nem kepes erre h letegye a gyermeke erdekeben neki nem o a legfontosabb hanem sajat maga. Lehet itt jonni ezzel a magam megnyugtatasara mennyi sokkal rosszabb dolog van de azt mar nem tudod kivedeni. Szamomra az aki arra sem kepes h a cigarettat letegye nem anyanak valo. Az anyasag az h a gyermekert barmit. Es ez legyen mar wgy alapveto dolog h nem bagozok. Altathatod magadat azzal a tennyel h semmiseg, ez a te szegenysegi bizonyitvanyod marad es kesz. Pattoghatsz, orjonghetsz itt tovabbra is, probalhatod bizonygatni a nem letezo igazadat, es gyozkodheted magadat arrol is h nem vagy rossz anya. Nem, valoban nem vagy az inkabb ugy fogalmaznek pocsek, csapni valo anya az ilyen.
Irom ezt ugy h tini korom ota cigiztem, baba tervezes elott letettem. Erdekes amit akar az ember kepes ra.
Nalunk is volt azuloazoban bagos anyuka, latni kellett volna szegeny gyereket h nezett ki. Nyuzott, egy egeszseges kisbaba kinezete nem volt, mint egy megszaggatott kismacska, irto pici sullyal. Ismerek olyat aki asztmas lett.
Ha megvedhetem vmitol a gyermekemet akkor minek tegyem ki, vagy kockaztassam a veszelyeit annak h beteg legyen? Van epp eleg dolog ami miatt aggodni kell.
Draga utolso kommentelo mint irtam is intelligencia hiany megmutatkozik, szerintem bolcsebb maradtal volna ha csendben maradsz.
Egy szóval nem mondtam, hogy cigizek és, hogy anya lennék.
Csak ha már ennyire tudasítjátok a cigit, alkohol, drog az étel mögé is nézzetek! Ezt csak hozzá fűztem ;)
Attól mert ők nem tudják letenni miért kell szidni? Lehet sajnálni a kisbabát de nem kell ide jönni és lehurrogni mindenkit szerintem. Attól nem fogja letenni.
Te vagy mar anya! :-)
Koszi jo a szexualis eletem es attol h nem tudsz fozni nem ismered az eteleket csak a cigarettat hidd el a hamburgeren kivul van rengeteg finom etel amit el lehet kesziteni. :-).
Nem tudom milyen zold kezrol irsz h azok miatt irnak. :-). De biztos igazad van. Bagozzal napi egy dobozzal es csinalj a sajat gyerekedbol egy egeszegileg roncs gyereket. Gratulalok elnyerted az ev anyukaja dijat. :-). Van miert verned itt a melledet, de komolyan. Ahelyett h elasnad magad itt pattogsz. :-). Nagyon ugyes vagy. Igy tovabb, szulj meg avgy ot gyereket es tedd tonkre azokat is! Igy is kell! :-)
Én nem ítélkezem senki felett!DE...
Pár hetem van hátra a kiírt időpontig...viszont én a "gyáva" anyukák közé tartozom.Aki rágyújtott a közelemben azonnal ott hagytam,vagy ha nálunk tették kizavartam!
Mikor megtudtam,hogy terhes vagyok bizonyos dolgokat kizártam az életemből.Ugyan nem dohányoztam soha,de a szénsavas üditőket és azokat az ételeket amiket nem ajánlanak a terhesség idejére abszolut nem ettem.
Na de itt a cigaretta a kérdés bocsánat!Nem dohányoztam és nem is voltam hajlandó megmaradni egy helységben olyannal aki éppen dohányzott.Hogy miért?
Mindenki tudja hogy a cigaretta káros.Szíve joga mindenkinek eldönteni dohányzik-e vagy sem de se a babám se az én egészségemmel ne játszon!
Ha kismama vagy kérlek gondold meg 2x is hogy rágyújtasz-e a terhesség idején hiszen most már a babódat is mérgezed nem csak saját magad!
Remélem valamit segítettem! :)
36-s!
Örülök hogy lett semmi baj! :)
*nem lett semmi baj!
Elírtam bocsánat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!