Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki cigizett a terhesség...

Ki az aki cigizett a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék olvasni, főleg olyanoktól, akik már megszültek. Lett-e baja a babának? Kérem az elítélő válaszolók kíméljenek.

2014. aug. 8. 21:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
60%

Imádom az olyan pontozókat akik azt se tudják miről beszélnek az emberek és megy a lefele pontozás! :D

Ettől nem fog megváltozni senki se.

Na és drága lepontozok vajon egészségesen táplálkoztok vagy veszitek a vegyszeresnél vegyszeresebb cuccokat? :)

Remélem otthon gyúrjátok a tésztát és nem ezeket a tartós vegyszeres előrecsomagoltat veszitek meg és még sorolhatnám... :D

Cigi az p.csa az egészség tönkretevéséhez..Nagyon sok élelmiszer amit esztek mind tele van vegyszerrel de jóétvágyat hozzá. :) Ugyan úgy mérgezitek gyermekeiteket ha nem kertben termesztetek húhúú főleg télen.. :)

2014. aug. 10. 01:22
 32/39 anonim ***** válasza:
30%

Tudod utolso az intelligencia szinted megmutatkozik, epp eleg szemetet eszunk es mocskot szivunk sajnos. De egy kismama terhessege alatt odafigyel miket eszik azert, nem tud kivedeni nagyon sok mindent mar a mai vilagban. De egy olyan karos szenvedelyt mint a cigi, alkohol le tud tenni ( mar az ertelmesebbje aki gondoskodik es szereti a gyereket) mert aki nem kepes erre h letegye a gyermeke erdekeben neki nem o a legfontosabb hanem sajat maga. Lehet itt jonni ezzel a magam megnyugtatasara mennyi sokkal rosszabb dolog van de azt mar nem tudod kivedeni. Szamomra az aki arra sem kepes h a cigarettat letegye nem anyanak valo. Az anyasag az h a gyermekert barmit. Es ez legyen mar wgy alapveto dolog h nem bagozok. Altathatod magadat azzal a tennyel h semmiseg, ez a te szegenysegi bizonyitvanyod marad es kesz. Pattoghatsz, orjonghetsz itt tovabbra is, probalhatod bizonygatni a nem letezo igazadat, es gyozkodheted magadat arrol is h nem vagy rossz anya. Nem, valoban nem vagy az inkabb ugy fogalmaznek pocsek, csapni valo anya az ilyen.

Irom ezt ugy h tini korom ota cigiztem, baba tervezes elott letettem. Erdekes amit akar az ember kepes ra.

Nalunk is volt azuloazoban bagos anyuka, latni kellett volna szegeny gyereket h nezett ki. Nyuzott, egy egeszseges kisbaba kinezete nem volt, mint egy megszaggatott kismacska, irto pici sullyal. Ismerek olyat aki asztmas lett.

Ha megvedhetem vmitol a gyermekemet akkor minek tegyem ki, vagy kockaztassam a veszelyeit annak h beteg legyen? Van epp eleg dolog ami miatt aggodni kell.

Draga utolso kommentelo mint irtam is intelligencia hiany megmutatkozik, szerintem bolcsebb maradtal volna ha csendben maradsz.

2014. aug. 10. 08:00
 33/39 anonim ***** válasza:
60%

Egy szóval nem mondtam, hogy cigizek és, hogy anya lennék.

Csak ha már ennyire tudasítjátok a cigit, alkohol, drog az étel mögé is nézzetek! Ezt csak hozzá fűztem ;)

Attól mert ők nem tudják letenni miért kell szidni? Lehet sajnálni a kisbabát de nem kell ide jönni és lehurrogni mindenkit szerintem. Attól nem fogja letenni.

2014. aug. 10. 11:57
 34/39 anonim ***** válasza:
25%

Te vagy mar anya! :-)

Koszi jo a szexualis eletem es attol h nem tudsz fozni nem ismered az eteleket csak a cigarettat hidd el a hamburgeren kivul van rengeteg finom etel amit el lehet kesziteni. :-).

Nem tudom milyen zold kezrol irsz h azok miatt irnak. :-). De biztos igazad van. Bagozzal napi egy dobozzal es csinalj a sajat gyerekedbol egy egeszegileg roncs gyereket. Gratulalok elnyerted az ev anyukaja dijat. :-). Van miert verned itt a melledet, de komolyan. Ahelyett h elasnad magad itt pattogsz. :-). Nagyon ugyes vagy. Igy tovabb, szulj meg avgy ot gyereket es tedd tonkre azokat is! Igy is kell! :-)

2014. aug. 10. 12:38
 35/39 anonim ***** válasza:
53%

Én nem ítélkezem senki felett!DE...

Pár hetem van hátra a kiírt időpontig...viszont én a "gyáva" anyukák közé tartozom.Aki rágyújtott a közelemben azonnal ott hagytam,vagy ha nálunk tették kizavartam!

Mikor megtudtam,hogy terhes vagyok bizonyos dolgokat kizártam az életemből.Ugyan nem dohányoztam soha,de a szénsavas üditőket és azokat az ételeket amiket nem ajánlanak a terhesség idejére abszolut nem ettem.

Na de itt a cigaretta a kérdés bocsánat!Nem dohányoztam és nem is voltam hajlandó megmaradni egy helységben olyannal aki éppen dohányzott.Hogy miért?

Mindenki tudja hogy a cigaretta káros.Szíve joga mindenkinek eldönteni dohányzik-e vagy sem de se a babám se az én egészségemmel ne játszon!

Ha kismama vagy kérlek gondold meg 2x is hogy rágyújtasz-e a terhesség idején hiszen most már a babódat is mérgezed nem csak saját magad!

Remélem valamit segítettem! :)

2014. aug. 10. 18:58
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én dohányoztam az első terhességem alatt és hálát adok a Jó Istennek, hogy egészséges gyerekem született és mostanig sosem volt beteges!(17éves) De megfogadtam, hogy ha lesz második gyerekem tuti nem kockáztatok ilyen sokat 5 éve nem dohányzom és most várjuk a második babánkat. Most minden olyan helyről menekülök ahol dohányoznak.
2014. aug. 11. 17:44
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

36-s!

Örülök hogy lett semmi baj! :)

2014. aug. 11. 19:50
 38/39 anonim ***** válasza:

*nem lett semmi baj!

Elírtam bocsánat! :)

2014. aug. 11. 20:05
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. aug. 13. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!