Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is voltak/vannak ilyen...

Nektek is voltak/vannak ilyen tünetek terhesség alatt?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok és néha rosszullét fog el. Nem tudom pontosan mi ez, de van hogy megállok egy helyben és úgy érzem, nem bírok állva maradni. Nem szédülök, olyan mintha hirtelen elfáradtam volna, szapora a pulzusom. Most már akkor is rám tör ez az érzés, mikor ülök. Nem minden nap van ez, van hogy egyik nap semmi gond nincs, kövi nap meg megint érzem. És az az érdekes, ha megyek, sétálok kint, intézem a dolgaim, nem érzek ilyet, max nagyon ritkán. Vérnyomásom rendben van, vashiányom van, 27. héten a hemoglobinom lecsökkent 107re, 2 hete vastablettát szedek, előtte senki nem szólt, hogy kellene. Plusz terhesvitamint szedek. Nálatok is voltak ilyen tünetek? Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 8. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden rendben lesz, nekem is volt hasonló, de ha megnyugtat, beszélj az orvossal, vagy a védőnővel.
2014. aug. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!