Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Pár napja együtt voltunk a párommal. És azóta ezeket a tüneteket tapasztalom: mellfájás,mellfeszülés, mellviszketés néha hányinger, gyakori vizelési inger, alhasi fájdalom.

2014. aug. 7. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Pár nap után még be sem ágyazódott a baba, még nem lehetnek tünetei:)
2014. aug. 7. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van. Pár nap után még nem érezhetsz tüneteket.
2014. aug. 7. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. De nem tudom mi más lehet ez.
2014. aug. 7. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Hat ez nem meg nem letezik a terhesség!lehet esetleg peteérés..
2014. aug. 7. 18:36
 5/9 A kérdező kommentje:
3 nap múlva menstruálnom kell. És mikor kezdődtek a tünetek, akkor még volt egy hét.
2014. aug. 7. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Aha errem akkor nem peteéres,valószínüleg!csak mikor kezdődtek a tünetek akkor szexeltetek kb tehat meg nem történt beágyazódás igy nem terhestünetek..
2014. aug. 7. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:
És neked sincs ötleted, hogy mi lehet akkor? Félek, eléggé...
2014. aug. 7. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Talan a beagyazas folyamatat érezhetned ha késöbb volt a peteérés..de nem tartom valószínűnek..viszont lehet,h most egyszerűen érzed a pms tüneteket nekem is volt,h néha egy hettel előtte megereztem,h mindjart megjön,pedig amúgy soha nem volt előtte semmi..szerintem bajod nem lehet, felni nem kell:))ha meg estleg nem jön meg tesztelj..
2014. aug. 7. 20:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2014. aug. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!