Lehetek terhes? (Folyt. Lejjebb)
Kb 1,5 hete van rettenetes hányingerem, alig akar lemenni bármilyen étel is, 2x múlt el 1-1 napra, aztán ugyanúgy folytatódik, egész nap, éjjel is. A hasam 3 napja fáj, néha csak jobb-bal oldalt, alul-középen. 2 napja annyit eszem, ettem chilis ételt, fagyit,édes-savanyú mártást [magában], gabonapelyhet, tartármártást,pizzát, megint fagyit, rögtön egymást után [este] :D
(Egyébként a banán elmulasztja a hányingeremet kb fél órára, aztán folytatódik :S)
Azt nem írtam, hogy 2. napja fáj a mellem, most már éjszaka is fáj forgolódásnál. mikor ráfeküdtem.
1 hét múlva
én 1.5 héttel nemvárt után csináltam tesztet azt hittem más betegség miatt... nekem a mellfeszulésen kivul més tunetem nem volt az meg szokott lenni menzikor is.. a fáradtságot meg betudtam annak hogy suru a vérem...
a 6. hét után kezdtem el a szagokra érzékeny lenni... most 8+2 napos vagyok... :) szerintem tunetnek még nagyon korai lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!