Nem vagyok rossz anya,nem vagyok rossz anya..ezt hajtogatod folyton pedig senki nem mondta,h az vagy!!kinek akarsz bizonyitani?vagy talan nm vagy benne biztos azert mondod ennyit?:)))Szerintem egy vicc vagy:)))ez nem ítélkezés ez a valóság:)))
2014. aug. 8. 23:17
22/39 anonim válasza:
Fergeteges buta vagy... Feküdj le.
2014. aug. 8. 23:22
23/39 anonim válasza:
Én előtte 10 évig dohányoztam, de amint megtudtam, hogy terhes vagyok, azonnal letettem. Eszembe sem jutott, hogy tovább szívjam. El sem tudom képzelni, hogy a férjem, akié ugyanúgy a baba, mint az enyém, ilyenhez asszisztált volna és belement volna abba, hogy egy ilyen hülyeség miatt az egész életünkben egy beteg, koraszülött vagy ki tudja milyen gyerekkel küzdjünk. Éppen elég gond lehet a terhesség alatt, amin sajnos nem tudsz változtatni (kinyíló méhszáj, elöregedett méhlepény-megjegyzem ez is a dohányzástól van, hiába hagytad abba előtte-, és még sorolhatnám. Legalább amin változtatni tud az ember, azt tegye meg a babájáért, mert nem csak ő és a gyermek, hanem az egész családja életét tönkreteheti ezzel. Én nem ítélkeztem, ez csak egy vélemény.
2014. aug. 9. 07:04
24/39 anonim válasza:
Igen, cigiztem, igaz, nem sokat. Szep es egészséges lett mindkettő, normál súllyal, tulhordassal születtek! Es hozzáteszem: nem, nem vagyok szar anya, mindent megadok nekik érzelmileg es lelkileg, amit csak anya gyerekének megadhat. Inkább elszívtam néha pár szalAt, m iszonyatosan kívántam, ez van (volt)!
2014. aug. 9. 08:48
25/39 anonim válasza:
Utolsó, egyetértek Veled!
Nálam is maximum 4 szál volt, de inkább 2-3 nagy étkezések után. Persze ez nem dicsőség, de az hogy őszintén "majdnem" nyiltan felvállaljuk, semmiképp sem elítélendő.
2014. aug. 9. 09:14
26/39 anonim válasza:
Sajnos en is cigiztem. Ezert mindig is buntudatom lesz, de elszakadni az orszagtol, uj orszagba koltozni, nulla nyelvtudassal, magyarok nelkul.. tudom ez nem lett volna indok arra hogy ragyujtsak de mar romokban voltam. Egeszseges 3405 grammos es 51 cm es kislanyom lett, aki 39.hetre szuletett.
2014. aug. 9. 09:26
27/39 anonim válasza:
anyukám
neki is azóta is bűntudata van (28 éve)
nincs bajom, vagyis nem tudok róla, ennek elelnére is megadta az esélyt, hogy legyen..
nem tudott leszokni azóta sem, pedig már volt 1-2 év amennyire abba tudta hagyni..
2014. aug. 9. 09:43
28/39 anonim válasza:
Barátnőm dohányzott terhesség alatt.De a fehéret a leggyengébbet szívta és csak pár szálat. Egyszer volt olyan, hogy fekete Marbit szívott talán 2 szállal.
Mára egy 1 éves kisfiú anyukája. Normál súllyal is született. Rendesen eszik, makk egészséges semmi baja. Már 10 hósan sétálgatott.
Furán néztem rá, hogy babával cigizik de ha nem cigizett idegesebb volt elmondása szerint.
2014. aug. 9. 12:52
29/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amelyik értékelhető :)
2014. aug. 9. 21:51
30/39 anonim válasza:
Anyukám. 35 hétre születtem 3 kilóval. A koraszülés nem a cigi miatt volt, hanem egy esés miatt indult meg. 29 vagyok, nem tapasztaltam semmi negatívat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!