Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki cigizett a terhesség...

Ki az aki cigizett a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék olvasni, főleg olyanoktól, akik már megszültek. Lett-e baja a babának? Kérem az elítélő válaszolók kíméljenek.

2014. aug. 8. 21:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
21%
Na, ez egy igazi vitaindító kérdés. Szerinted ki fogja valaki ide írni? Biztos, hogy nem. Keress vissza a kérdések között, mert ebből van vagy 100... Nem hiányzik újjabb vita ide.
2014. aug. 8. 21:35
 2/39 anonim ***** válasza:
42%
Nem cigiztem de barátnőm is.Általában kis méretűek azaz 50 cm és 3 kg alattiak.A betegségek később jelentkeznek
2014. aug. 8. 21:43
 3/39 anonim ***** válasza:
24%
Igaza van az elsőnek a héten is volt már ilyen kérdés!!Nem értem komolyan ennyit nem lehet megtenni egy gyerekért az meg sem érdemli...... dohányoztam én is több mint 10 évet és letettem ennyi.... fejbw tudnám lőni az ilyen anyának nem nevezett nőket...
2014. aug. 8. 21:45
 4/39 anonim ***** válasza:
28%
Én csak azt nem értem,hogy itt annyian sírnak,hogy nem jön össze a gyereket,majd ha összejön még a cigit sem képesek letenni... gratulálok de komolyan ennyi birka szellemű akaratgyenge embernek...ismerek egyet nagyon látszik rajta hogy az anyja végig dohányzott beesett az arca,sápadt és folyton orvoshoz járnak,újszülött korától ilyen..
2014. aug. 8. 21:45
 5/39 anonim ***** válasza:
40%
*gyerek
2014. aug. 8. 21:46
 6/39 anonim ***** válasza:
45%
Van egy barátom, akinek az anyukája a terhesség alatt cigizett. A fiú kevés futás után alig kapott levegőt,és egyéb légzési problémái is voltak. Kérlek, legalább a terhesség ideje alatt ne cigizz, mert rosszat tesz a babának.
2014. aug. 8. 21:48
 7/39 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy ez lutri, mit okoz majd, vagy megússza, vagy nem. Keringési zavart csinál a magzat ellátásában, illetve oxigénhiányt is okoz nála és az előbbit nem tudom, de az utóbbiból nagyon ronda dolgok vannak születés után. Dévény tornára kellett bejelentkeznünk (más okból, de végül nem volt rá szükség) akkor néztem utána az oxigénhiányos babáknak. A fejlődésneurológián is találkoztam velük, amikor mentünk kivizsgálásra. Szülésnél is előfordul a gond, de a dohányzás nagyon sokat rádob. Nekem sikerült teljesen leraknom, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok.
2014. aug. 8. 21:53
 8/39 anonim ***** válasza:
43%

Dohányoztam. 10 hónapos egészséges, fejlődésben kimagasló kislányom van. Napi 4-et szívtam, orvos is tudott róla.

Nem vagyok rossz anya, nem egy cigitől lesz az ember rossz. Terhesség alatt a dohányzás rizikós. De közel sem akkora nagy bumm, mint ahogyy felfújják. TÖBB ismerősöm dohányzott, nem lett semmi. Persze a legjobb ha leteszed, hiszen az az 1-2% esély ott van, hogy a dohányzástól károsodásst szenvedhet a babád. (Igen, nem több %).

Nem kell ítélkezni...

2014. aug. 8. 21:59
 9/39 anonim ***** válasza:
68%

Én nem cigiztem egyik terhesség alatt se,két egészséges kislányt szültem. A legjobb barátnőm cigizett,nem lett baja a kisfiának,egy másik barátnőm napi 1 szálat szívott,neki kis súlyú (alig két kilós ) babája született,nehezen hízott,többször voltak kórházban,a csaj 2 évig pszichológushoz járt,mert úgy érezte az ő hibája.

Figyelj,két végkimenetele lehet a dolognak= lehet egészséges a cigi ellenére is,de nagyobb a KOCKÁZAT. És hidd el nem éri meg kockáztatni.

Én is erős dohányos voltam,és tudom,hogy nem könnyű letenni,nekem se sikerült egyből. De próbáld meg.

2014. aug. 8. 22:00
 10/39 anonim ***** válasza:
50%

Ti komolyan nem tudtok olvasni? Ertelmezni? A kerdesre kb 1-2 valasz jott a tobbi mind csak okoskodik. Ige borzalmas es kopni vako az ilyen aki ilyenjor se kepes letenni.

De sehol ne latom h a kerdezo irta volna h bagozik! Ti igen? Ki tudja miert kerdezi? Lehet csak erdeklodik, vagy ismerose bagozik, de az is lehet h o valoban. De miert kell egybol kopdososni? Az ilyen libak mint ti azert indul a veszekedes! Mert nem birjatok befogni es a kerdesre se tudtok erdemben valaszolni.

A kerdesedre a valaszom: amikor en szultem , nekem egy honappal hamarabb jott a lanyom mert koldokzsinor volt a nyakan es mellkasan nekem o volt 2700 g es 50 cm az egyik roma csak az egesz terhesseget vegigbagozta es meg mielott bejott szulni is bagozott sot mar alig birta ki h mehessen ujra, pedig szoptatott is es asztmas volt. Neki a gyerek 40 hetre szuletett 2450g volt es 46 cm. Az h azota milyen gondjai vannak passzolom.

Van egy regi szomszedunk is, ott a kiscsaj az elso es masodik terhesseget is vegigbagozta. A nagy 4-5 eves korul lehet asszem de asztmas, a kicsi nemregen volt egy eves ha jol tudom de meg talan o nem az. De allandoan beteg, az immunrendszere egy kalap kaki. Jo mondjuk az eletviteluk is olyan. Es nem romak!!! Ez a durva.

Szoval nem minden esetben lehet baja a babanak bagozastol de en pont ket olyat is lattam h baj lett belole.

2014. aug. 8. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!