Ki az aki cigizett a terhesség alatt?
Utolsó! Napi 1szál cigitől NEM lesz baja, akkor a barátnőd lehet a dobozt összetévesztette a sszállal.
Milyen orvosi dokumentum igazolta, hogy attól lett ilyen a babaja?:)
Az én kislányom 3040grammal 53cm-vel született.
Én voltam a dohányos..
Én 10 év bagózás után letettem a cigit. 10 hónapig próbálkoztunk utána sikerteleünl. Nem ittam (mondjuk azt előtte is csak ritkán) nem dohányoztam, mindent betartottam, hátha. Aztán jött egy buli, gondoltam úgy sem leszek most sem terhes. Aznap este vagy fél doboz cigit elszívtam, és boroztunk is. Naná, hogy akkor jött a baba. :-)
Gondolom amúgy ez azért nem befolyásolja az egészségét, csak hát Murpy törvény. Mára 4 éves, szerencsére ritkán van baja.
Sógornőm bagózott, a kisfia asztmás. A sógornőm szerint a kettő nem függ össze, csak véletlen. Hát nem tom...
Itt egy kérdés, pont erről a témáról. Itt a többség normálisan válaszolt, én is, nem írom le újra. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Amúgy tényleg nem lehet előre tudni, hogy lesz-e következménye. Ha véletlen beteg baba születik és az anya dohányzott, akkor sose fogja biztosan tudni, hogy az okozta-e, így marad az örökös lelkiismeret furdalás. De ezt mindenkinek magában kell eldönteni vállalja-e a kockázatot. Nyilván a mennyiség is számít.
Amúgy meg kicsit erősnek érzem ezt a "aki dohányzik csak szar anya lehet" hozzáállást. Nekem van ismerősöm aki dohányzott, de olyan körülmények között volt, hogy valahol megértem, hogy nem tudta letenni! Könnyű ítélkezni más felett, pedig szerintem a legtöbb anya csinál olyat, amitől más rosszul lenne...
Ne ítélkezz:-)! Szellemi vitába nem folynék veled, ígyy befejezem. Igen egy oldalú lenne a javamra.
És most én is ítélkezek.
De tudod mit? Bárki, bármit gondolhat. A cigarettától nem lettem rosszabb, sem jobb. Nyugodt életem van, folytatom is ígyy. Te is tedd azt, nem hinném, hogy kattogni kéne ilyen dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!