Valaki volt terhes es nem tudott rola?
Szerintem ilyen nem nagyon van. Általában mielőtt elmegyünk az orvoshoz tesztelünk, az is mutat valamit.
Az meg tényleg nem esélyes, hogy sem a teszt, sem a doki nem látja a terhességet.
Azért a doki ritkán nézi el. Nem szedtél valami gyógyszert, ami megzavarhatta a ciklust? Bocs a következő kérdésért, de nem láthatlak. Nem vagy túl sovány/túl kövér? Mert attól is kimaradhat.
Ha másodjára is kimarad, menj vissza az orvoshoz. Akár terhes vagy, akár nem, mindenképp ki kell deríteni, miért maradt el.
Igen, én jártam így! 6 hetes terhes voltam (utólag visszaszámolva), mikor elmentem orvoshoz, azt mondta, hormonzavarom van, írt fel gyógyszert, mert a mensim összevissza jött meg, illetve nem a megszokott volt. Természetesen, utána már egyáltalán nem jött meg, de más semmi terhességre utaló jelem nem volt. Nem mentem vissza vizsgálatra, mert nem vettem be a gyógyszert. Egyszer csak megmozdult félidősen, akkor derült ki terhességem.
Ez 20 évvel ezelőtt történt, akkor még nemigen emlékszem, hogy lettek volna tesztek, de 1 percig sem bánom, mert gyönyörű nagylányom lett, akit (tesóival együtt) imádok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!