Szerintetek ciki lemondani a szülészorvost?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok. A terhességem alatt költözködtünk, másik városban kórházban is feküdtem,úgyhogy sok orvos keze alatt megfordultam. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy jó lenne egy saját,fogadott orvosnál szülni, aki ismeri a kórtörténetemet és akinél teljes nyugodtságban megszülhetek. Találtam is egy orvost, kedves,nincs is gond vele, de csupán 2-szer voltam eddig nála, még egy alkalommal megyek majd hozzá terhesgondozásra és nem alakult ki az a bizalmi viszony, amit vártam. Anyagilag is megterhelő lenne most a dolog mert jöttek nemvárt kiadások (az autó szervizben van,mosógép tönkrement) és kb már jobban aggódok amiatt, hogy hogyan gazdálkodjuk ki a szülés árát, mint hogy mi lesz a szülésen:D Nem feltétlenül érzem azt most már, hogy saját orvos segítségére, támaszára lenne szükségem,úgyhogy arra gondoltam, hogy lemondom. Valaki járt már így?2014. aug. 7. 06:35
11/11 anonim válasza:
Én elmondanám az okát nagy vonalakban. Megköszönném az addigi segítségét, elmondanám, hogy elégedett voltam vele, csak egyszerűen olyan kiadások jöttek, amivel nem számoltam és nem tudnám megfelelően honorálni a munkáját.
Azért tartanám fontosnak elmondani ezt, mert különben az orvos azt érezheti, hogy valamit hibázott, valamit rosszul csinált, holott erről nincsen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!