Pillácska kérdése:
Elég ciki leirni de muszály vagyok hogy megnyugodjak!?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne első babám várom ha székletelek és erőlkődőm attol elmehet a baba? 7 hetes vagyok első baba és félek irjatok létszi2014. jún. 11. 10:57
1/17 anonim válasza:
Ha szorulásod van, akkor több folyadék, rost és mozgás. Ha normál székelésre gondolsz, egy-két nyomással, akkor nincs gond. Nagy erőlködésekbe nem szabad belemenni.
2/17 anonim válasza:
nem lesz semmi baja tőle. a legtöbb kismama küzd székrekedéssel. A muszáj pontos j.
3/17 anonim válasza:
Székeléstől nem fog elmenni :-) Boldog babavárást!
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen bocs az elirásért remélem nem lesz gond vele
2014. jún. 11. 11:01
5/17 anonim válasza:
Nem ciki, bennem is felvetődött a kérdés anno. Nagyon erőlködni nem szabad, de az már nem is egészséges. Sajnos sokan küzdenek székrekedéssel. Én is. Már csak akkor megyek, ha érzem, hogy tényleg kell. Próbálok sok rostosat enni és inni, hogy könnyítsek a helyzetemen.
6/17 anonim válasza:
Ha magnéziumot szedsz attól lazulni fog és nem is árt terhesség alatt.
7/17 A kérdező kommentje:
Akkor hashajtot ne vegyek be?
2014. jún. 11. 11:03
8/17 anonim válasza:
ne erőlködj!!barátnőmnek elfolyt a magzatvize a 22.héten,nem vette észre és elment a baba.ez decemberben történt.inkább egyél házi!!szilvalekvárt.hashajtót tilos
9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok köszi széoen:)
2014. jún. 11. 11:08
10/17 anonim válasza:
Nem, a hashajtó is okozhat gondokat, ha erős hasmenést idézel elő vele. Igyál sok rostos folyadékot, egyél szilvát, szilvalekvárt, kismama lekvárt is lehet kapni, sétálj nagyokat, stb. Nem szabad hashajtózni és erőlködni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!