Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég ciki leirni de muszály...

Pillácska kérdése:

Elég ciki leirni de muszály vagyok hogy megnyugodjak!?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne első babám várom ha székletelek és erőlkődőm attol elmehet a baba? 7 hetes vagyok első baba és félek irjatok létszi
2014. jún. 11. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hashajtót én sem vennék be, igyál sokat és egyél sok rostosat, ha nem hat akkor szilvalekvár, szilvabefőtt, narancs... végszükség esetén glicerines kúp!
2014. jún. 11. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
A nagy erőlködéstől akár vérezhetsz is. Nekem az actívia aszaltszilvás zabos joghurt vált be, vagy a steinberger féle aszalt szilvalé. próbáld ki ezeket.
2014. jún. 11. 11:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem majd csak 27 én megyek orvoshoz de van hogy görcsöl a hasam alja mitöl lehet?
2014. jún. 11. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Nő a méhed, teljesen normális. Nekem az vált be, hogy reggel éhgyomorra egy kefir, lefekvés előtt alma.
2014. jún. 11. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Hasam alja nekem még is szokott görcsölgetni, pedig a 4. hónapban vagyok. Lehet megmarad végig.
2014. jún. 11. 11:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem kisterhesen ételmérgezésem volt, erős görcsös hasmenéssel, semmi baja nem lett a babának. Nagy pocakkal már veszélyesebb, pláne, ha pl. eleve rosszul tapad a méhlepény vagy több a magzatvíz, de azért így is nagy pech kell ahhoz, hogy kakilástól bármi baj legyen. És mint előttem is írták: szedj magnéziumot - a görcsre is jó (nyúlnak a méhszalagok), meg hashajtó is.
2014. jún. 11. 11:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Jojo köszi a sok jo tanácsot :)
2014. jún. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!