Ha ultrahangon le akarom fényképezni a babát, azt meg kell kérdezni, vagy csak fotózzam le? Nem "ciki"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 14:20
1/6 anonim válasza:
nem kell lefotózni, mert tudnak nyomtatni képet neked... nem tudom a ti kórházatokban ingyen van-e, nálunk fizetni kell érte, és egy alapítványnak megy a képért befizetett összeg.. pár száz forintról van szó.. kérdezz rá a védőnőnél, vagy nőgyógyásznál nálatok hogy működik, mert előre kell fizetni nálunk és a befizetett csekket be kell mutatni UH-n :)
2/6 anonim válasza:
Nem mindenhol nyomtatnak, nálunk sem tették. Nekünk a doki mondta, hogy fényképezzük le nyugodtan. Szerintem szólj, hogy le akarod fényképezni. Biztos nem fogják megtiltani.
3/6 A kérdező kommentje:
Nálunk 2 ezer forint és csak a 20. hét után kérdezik meg, hogy kérek e. Ennyit nem is akarok érte kiadni, mikor telefonnal tökéletes képet tudok csinálni.
2014. jan. 22. 14:32
4/6 anonim válasza:
Szerintem is csak kérdezd meg, hogy lőhetsz-e egy képet róla. Ha jófej ,szó nélkül megengedi :)
5/6 anonim válasza:
Mi nemcsak fotóztunk, de a férjem végigvideózta az egész vizsgálatot az utolsó 4 UH-on.
Persze csak a monitort :))
Azért előtte illik megkérdezni, hogy fotózhatsz-e, de úgyis azt mondják, hogy nyugodtan.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megkérdezem, úgyis megyek hamarosan :)
2014. jan. 22. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!