Szerintetek ciki ilyen kérdést feltenni orvosnak?
Nem ciki megkérdezni az orvost. Én is jártam már így volt egy bevérzès a placentán, a vas miatt folyamatosan székrekedésem volt és ahogyan erőlkődtem úgy ürült a hematóma. A doki azonali székletlazítót javasolt (van olyan, amit kismamák is szedhetnek) végül ez oldotta meg a helyzetet.
De ha sérülés van a végbélnyílásnál akkor aranyértől is lehet a vérzés. Nyugodtan szólj a dokidnak, nem fog hülyének nézni.
Dehogy! Én is jártam így. Mindenképpen szólj!!! Lehet, hogy C-vitamint fog javasolni, mert az erősíti a hajszálerek falát; valószínű, hogy egy ilyen kis ér repedt meg, de az a biztos, ha tud róla.
A székrekedés gyakori kismama-tünet: igyál sokat, egyél rostokban gazdag ételeket. Nekem a mák segített pl.
Nem néz hülyének, és nem is a Te eseted az első ilyen a praxisában. Ő azért van, hogy segítsen.
Dehogy ciki...
Valószínűleg aranyér, de jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!