Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ciki ilyen kérdést...

Szerintetek ciki ilyen kérdést feltenni orvosnak?

Figyelt kérdés
sajnos 2 napja székrekedésem van, ma volt székletem hosszas erőlködés után, de észrevettem, hogy vér is jött. Valószínű, hogy nem a hüvelyemből jött, legalábbis úgy láttam, de azért aggaszt kicsit. Megyek nőgyógyászhoz, szerintetek érdemes lenne megemlítenem? Nem akarom, hogy hülyének nézzenek, hogy nem tudom eldönteni honnan jön a vér. Úgy láttam a végbélnyílásom sérült meg, fáj azóta is, de valamiért félek, nehogy az legyen hogy valami megsérült a hüvelyemben vagy méhemben. Ti mit tennétek? Tudom, hogy túlparázom, azt se akarom, hogy hülyének nézzenek.....
2014. ápr. 15. 13:48
 1/5 A kérdező kommentje:
18 hetes kismama vagyok
2014. ápr. 15. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán. Nekem a pisimben volt vér, mert fertőzésem volt, és megkatétereztek, hogy biztosan a húgycsőből jött-e, pedig tényleg nagyon kevés volt. Nem fognak hülyének nézni.
2014. ápr. 15. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem ciki megkérdezni az orvost. Én is jártam már így volt egy bevérzès a placentán, a vas miatt folyamatosan székrekedésem volt és ahogyan erőlkődtem úgy ürült a hematóma. A doki azonali székletlazítót javasolt (van olyan, amit kismamák is szedhetnek) végül ez oldotta meg a helyzetet.

De ha sérülés van a végbélnyílásnál akkor aranyértől is lehet a vérzés. Nyugodtan szólj a dokidnak, nem fog hülyének nézni.

2014. ápr. 15. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy! Én is jártam így. Mindenképpen szólj!!! Lehet, hogy C-vitamint fog javasolni, mert az erősíti a hajszálerek falát; valószínű, hogy egy ilyen kis ér repedt meg, de az a biztos, ha tud róla.

A székrekedés gyakori kismama-tünet: igyál sokat, egyél rostokban gazdag ételeket. Nekem a mák segített pl.

Nem néz hülyének, és nem is a Te eseted az első ilyen a praxisában. Ő azért van, hogy segítsen.

2014. ápr. 15. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki...

Valószínűleg aranyér, de jobb félni, mint megijedni.

2014. ápr. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!