Nagyon ciki és nagyon kellemetlen aranyér probléma?
Figyelt kérdés
Évek óta aranyerem van, még első terhességem előtt jött ki. Akkoriban kezeltem kúppal, krémmel, vissza nem ment de nem fájt. Terhességem végén, szülés alatt még jobban kijött, szintén kezeltem, nem fájt, viszont meglehetősen nagy és kint van. Most 30 hetes vagyok, de borzalom az egész. Nem fáj, nem vérzik és nem repedt, viszont nagy wc után egyszerűen nem tudom magam tisztára törölni, pedig nedves wc papírt használok, mert mást nem is tudok. Emellett gyakran előfordul az is, hogy mikor legközelebb a wc-re megyek még pecsétes marad az alsóneműm (bocs a kifejezésért). A nőgyógyásznak mondtam, azt mondta nem olyan nagy ez, majd ha szültem csináltassam meg. De addig? Irtó ciki, nem szívesen mennék vele dokihoz, bár a gyógyszertári kúp+krémet meg sem veszem mert felesleges sajnos :(2014. ápr. 23. 21:13
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is van aranyerem már kb 6 éve kint van,vissza már nem megy sajnos!most 27 hkm vagyok,első terhességem!Pár napja kint van jobban,de nekem sem fáj nem ég nem szúr és nem viszket!most azt próbáltam ki,hogy egy kamillatea filtert beáztattam forró vízbe,vártam míg langyos lett és rátettem az aranyeremre és ott volt egy percig,meg a filterrel törölgettem meg!
Miért nem mennél vele dokihoz?
2/4 A kérdező kommentje:
Mert totálisan cikinek érzem, holott tudom, hogy olyan betegség mint a többi és a dokinak is olyan, mintha a kezemet mutatnám. De nekem nem. Rettentően félős és szégyenlős vagyok, nőgyógyászhoz is csak terhesen megyek akkor is csak mert muszáj.
2014. ápr. 23. 22:13
3/4 anonim válasza:
Ciki, nem ciki, valamit muszáj lenne vele kezdeni. Nekem szülés után lett nagyon brutál az aranyerem (előtte is volt). Mutattam a dokinak (nőgyógyász), ill. nem is kellett mutogatni, magától mondta, hogy ha nem múlik, akkor mindenképpen menjek vele szakemberhez. Végül rendbejött szerencsére, igaz, teljesen nem múlt el, de most már csak kicsi, és egyáltalán nem fáj. Vadgesztenyekrémet használtam rá, az segített végül, pedig a sok kúp és krém után nem gondoltam volna, hogy valami segíteni fog...
4/4 anonim válasza:
Ne érezd cikinek! Semmi ciki nincs benne, gyakori. A terhesség és szülés után szerintem meg amúgy sem ciki már semmi ilyesmi egy nőnek. Szülés után megcsináltatod és nagyon jó lesz, ha túlleszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!