Lehet ebből még baba vagy ne is reménykedjek?
Kedves kérdező! Mindenképpen számolj be, hogy mi történik veled/veletek. Sajnos hasonló cipőben járok (illetve én csak egyszer nézettem hCG-t még nagyon az elején és elég alacsony lett az érték, újabb vérvételen nem voltam, nem tudom, emelkedett-e vagy sem, mert eleinte tökéletesen jónak ítéltem az eredményemet, aztán letaglózott a sok egyéb tapasztalat). Ma megyek újabb vérvételre (egy hete voltam), kíváncsi vagyok, hogy alakul a hCG-m. Bennem az tartja a lelket, hogy talán később fogant, talán a beágyazódás is később zajlott le, így később indult el a hCG-termelés is.
Minden jót kívánok neked!
Sziasztok. Szóval a végére is értünk a dolognak. Sok dolgot tanultam, kár reménykedni,mert addig ideges az ember, illetve az internet ezzel kapcsolatban pont nem jó vigasz. Persze mindig megtalálja az ember azt a választ amit hallani akar, csak aztán mégse úgy lesz.
Szóval tegnap voltam az uh-n és nőtt...vigyor, öröm abban a pillanatban, majd hozzáteszi a doki,hogy nem eleget...Sose fog már kiderülni mennyit is pontosan,mivel szaladt ebédelni. Azt mondja lehet,hogy elhalt. Kérdeztem,hogy okés, ezt eddig is mondogatták mégis nőtt, fejlődött, nem volt panasz vagy gond se, most akkor mennyire biztos? Hát nem biztos, majd lesz még egy uh amikor eldől. DE! Azért ha barnáznék, vagy véreznék akkor irány a korház, ha hazaérek készítsek össze kórházni cuccot ami mindig nálam lesz. Az uh-os asszisztens már vizsgálat közben elment ebédelni így a papírjaimat se onnan kaptam ki.
A másik helyre behívnak, üljek le....kitölti a papírokat, majd elmondja mivel hova menjek.Ok.Ülök várok és elkezdi...labor...mondom jó, az már volt is. De akkor aznap letudhatnám az altató orvosi vizsgálatokat is...Mondom MIT???? Hát a műtét elött kell.Dehát milyen műtét? A világ összeomlott bennem. A doki semmit nem mondott, még bíztatott is. Szólok a nőnek,hogy dehát nem erről volt szó, meg még egy uh,erre mondja,hogy igen, lesz, a műtét elött...meg amúgy se tudna időpontot adni még egy szimpla vizsgálatra, mert tele vannak. Akkor ott faggatott még,hogy akkor mi mikor legyen, még a héten le akarták tudni, még az időpont meghatározása is sürgető volt,merthát ebéd lesz (11:30 körül volt amúgy). Közöltem vele,hogy köpni nyelni nem tudok, sokkba vagyok, az orvos bíztat, itt meg már mihmarabb műtét,foggalmam nincs mi legyen. A magándokim hétfőn van, azt akarom,hogy ő mondja meg a frankót.Szóval eltoltuk a dolgot. Elintézte,hogy majd hívjam még aznap és kérjek időpontot műtétre....tök jó, mint egy hotel :S ...Magándokit hívtuk, szabin volt,meg hát különösebben nem is érdekelte, biztos így van ha azt mondják. Sírás ezerrel, mindin megvolt, még a dühkitörés is...szidtam én mindenkit és mindent,hogy miért ez van. Kerestem azt az 1% lehetőséget, ami talán van is, de rájöttem,hogy felesleges. Vannak szép sikersztorik mikor hopp, mégis ott van, de ez nem az. Szóval szépen lenyugodtam, összepakoltam és várok...Két hónap múlva meg kezdődhet minden előlről, talán nem ez lesz a vége...
Köszönöm mindenkinek aki nyugtatott meg szurkolt!Sokat jelentett, hozott egy kis nyugalmat a sok idegeskedésbe. További sok jót mindenkinek!
Most engem is megkönnyeztettél... :(
Egyszerűen fel nem tudom fogni miért ilyen piszok nehéz ez az egész!
Mi is több mint egy éve várjuk a babánkat, november-december uh-n petezsák is látható jó helyen, kétnaponta uh és bizakodás mert növögetett is, rá 1,5 hét múlva meg elvéreztem... Szerencsére nem kellett műteni. Majd 2 hónapra szintén petezsák, de már felszívódó állapotban... És még sorolhatnám...
Nagyon szorítok Neked, hogy hátha még sincsen semmi baj és marad a baba!
Tavaly 3 vetelesem volt (8.,13.,6. het). Csak a 13 hetessel voltam hajlando mutetre menni, es az volt az egyetlen, ahol mindenfele komplikacio lett utana... :-( Kuldtek millio vizsgalatra, javasolgattak a kulonfele hormonkezeleseket - nem voltam hajlando elmenni. Ha megy, oka van, ha marad, joga van... Semmifele terhesseget nem vagyok hajlando eroszakkal megtartani, csak hogy utana eroszakkal vegyek el, mert jaj, beteg a baba!!! Szoval az Anyatermeszetre biztuk tovabbra is a dolgot. Az utolso veteles decemberben egyben az utso mensim is volt, most 8 honapos kismama vagyok, minden jel szerint ugyanolyan egeszseges es jol fejlodo kicsi lany anyukaja, mint amilyen a kisfiam volt 3 eve... :) Csak kozben harom angyalka-baba is hozzank szegodott. Ok tudjak, miert jottek, miert mentek. Egesz biztosan bolcs okuk volt ra.
Mindezt csak affele biztataskent irtam le. Az egeszsegugy sajnos ilyen tulterhelt futoszalag modjara mukodik, pedig nem is kellene mindent "betegsegkent" kezelni es "megoldani". Vannak nok, akik tul konnyen (!) esnek teherbe, eletkeptelen babaval is. Sirni kell, gyaszolni, beszelgetni vele, bucsuzni, aztan egyszer csak jon az, aki marad is. Hamarosan, fol a fejjel!
Köszönöm a kedves szavakat. Ha lesz bármi csoda természetesen megírom. De most felmerült bennem a kérdés,hogy akkor lehet jobb lenne ha a természet oldaná meg és nem az orvosok? Kicsit félek,hogy nagyobb bajt csinálnak mint hasznot, ugyanis itt Szekszárdon rémhíre van a kórháznak. De attól is félek,hogy ha meg nem hagyom,hogy kiszakítsák lelkem egy részét mesterségesen akkor nekem lesz bajom és végül aggódok,hogy bárhogy is döntenék elszúrom az újabb esélyt egy babára.
Amúgy mára már kicsit megbékéltem, vége a nagy sírás és hisztis vádaskodás rohamoknak. Kezdem felfogni egyáltalán a dolgot, már a kórházi cucc is készül, csak ilyen nehezen még sosem pakoltam be...
Aggaszt az is amit a doki mondott...2 hónap...egy örökkévalóság lesz,és még akkor se biztos semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!