Lehet ebből még baba vagy ne is reménykedjek?
hcg 520
ez baba..a cicifájás erősségére ne adjál...tünetek jönnek-mennek...nekem is első terhességnél az 5. hét környékén még semmit nem láttak...lehetett egy nem túl jó gép...
A cicfájás szerintem sem mérvadó. De a hatodik héten nem kellene már látszania a petezsáknak? Nekem mondjuk már szívhang is volt akkor, (ugyanakkor a két héttel "idősebb" barátnőmnek meg csak petezsák), de nálunk tuti, hogy a ciklus elején fogant. A te esetedben meg lehet, hogy épp ellenkezőleg, azért nem látszik még.
Nagyon-nagyon drukkolok!
:))))))
Az mit jelent, hogy kevés az emelkedés? És az miért gond?
Nem kell naponta duplázódnia! 48-72 óra a duplázódási idő, de van hogy a 70%-os emelkedés is normális ennyi idő alatt.
Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Kérlek majd írj ha tudsz valamit! Szorítok!
Ma megint túl vagyok a több órás várakozáson,és egy újabb vizsgálaton. Ma lemérték a petezsákot,6mm. Méhen belül van,más minden rendben,viszont még mindig arra gyanakszanak,hogy elhalt. Ma másik orvos vizsgált,de mint egy állat,még mindig fáj kicsit,de már múlik. Amúgy én láttam tegnap is meg ma is és mintha nőtt volna,de lehet csak beképzelem. Labor nem volt,legközelebb kedden uh. Amúgy ha elhalna nem kéne valamit érezzek? Vagy pecsételni? Most itgulhatok addig is.
Köszönöm neketek a szurkolást,meg a támogatást,ez tartja bennem még a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!