Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet még baba? Vagy már ne...

Lehet még baba? Vagy már ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
Tegnap egy keveset barnáztam. Mára nem vártam, reggel teszteltem. Talán nagyon halvány pozi, de lehet csak odaképzeltem. Ma néha élénkpiros "vérzésem" van, de csak ha wc-zek akkor és általában csak a wc-papíron. A betéten minimális barna folt látható. Nem görcsölök, de picit "érzem" a hasam, olyan mindjárt megjön érzésem van. Szerintetek lehet még baba, vagy ez tuti menstruáció lesz?
2014. ápr. 11. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem az volt, sajnos, pedig késett is és beleéltem magam...ilyen tüneteim voltak nekem is. el is mentem vizsgálatra, nincs e valami baj, hormonokat néztek nálam, minden rendben volt és következő hónapban beköltözött a babám a pociba:-)Szorítok neked is. 24 hkm
2014. ápr. 11. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni. :(
2014. ápr. 11. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:
annyira örülnék pedig egy picinek..
2014. ápr. 11. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:

ez sztem is mensi lesz...sajnálom:( átérzem, másfél év után meg missed ab után jött csak a kistesó nálunk is...:S

miota próbálkoztok?

11 hkm

2014. ápr. 11. 15:31
 5/9 A kérdező kommentje:
hát egyre jobban úgy érzem hogy mensi lesz.. sőt sztem tuti :S mi még "csak" 2 hónapja ,de most nagyon reménykedtem :S
2014. ápr. 11. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is átérzem és nem is szépítem, én úgy éreztem vége a világnak, nálunk is várni kellett a drágára...de ez biztatás, sikerülni fog neked is!!
2014. ápr. 11. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát most nekem is olyan rossz érzésem van, itt sírok, hogy mért nem.. Pedig mi nem is próbálkozunk olyan régóta, de most úgy érzem ez is sok. Remélem nemsokára én is szerencsés kismami leszek :) Akiknek meg pocaklakójuk van nagy gratu nekik :)
2014. ápr. 11. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

ne aggódj, én is PONT így voltam. Halvány pozi, azán megjött.

DE! következő hónapban sikerült! Most 33 hetes vagyok :)

Lehet elindult valami, de nem volt életképes, ilyenkor hamarabb összejön!

Szurkolok!

2014. ápr. 11. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást :)
2014. ápr. 12. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!