Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire igaz, hogy aki...

Mennyire igaz, hogy aki sokáig rosszul van terhesség alatt, annak kislánya lesz? Állítólag a fiúk "kíméletesebbek"! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 08:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
7. és 8. héten pici émelygés, amúgy semmi, lány lett
2014. júl. 21. 10:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Nálunk kivételesen bejött, de szerintem is puszta véletlen. A húgomnak fia van, ő alig émelygett az elején, én a 16. hét végéig hánytam egész nap, lányom lesz. De mondjuk van olyan kolléganőm, akinek van fia és lánya is, ő sose volt rosszul.
2014. júl. 21. 11:51
 23/28 anonim ***** válasza:
Nálam nem jött be, a fiammal és a lányommal is sokat émelyegtem, a fiammal többet.
2014. júl. 21. 13:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem voltam rosszul, mind a ketto lany.
2014. júl. 21. 13:38
 25/28 Ditta323 ***** válasza:
Semennyire. Anyum és mamám /anyai ágról/ a lány gyerekkel rosszul voltak. Mamánál 2. lett lány anyumnál meg én lettem lány elsőre. Én nekem meg kutya bajom, még egy kis émelygés sem pedig lányt várok és első babó lesz.
2014. júl. 21. 14:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem sem mérvadó! Nekem a mai napig van hányingerem és néha hányok is, de az első 12 hétben non-stop! Semmit nem kívánok! Fiú lesz! Viszont unokatesóm pont fordítva volt! Barátnőm pedig egy fiú egy lányuk van és egyiknél sem volt semmi tünete! 19 hkm
2014. júl. 21. 22:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Hat, nalam es minden ismerosomnel bejott. Lanynal rosszullet, fiunal semmi tunet. De szerintem ez is csak veletlen.
2014. júl. 31. 20:17
 28/28 anonim ***** válasza:
8.as válaszoló voltam,akinek nincsenek rosszullétei...nos,azóta sincs,de kiderült 98% ,hogy fiúnk lesz :)
2014. aug. 6. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!