Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok ezt a meleget?

Hogy bírjátok ezt a meleget?

Figyelt kérdés
Én elég nehezen 2 percnél tovább nem bírok állni úgy érzem elenged a lábam és összeesek. Ilyenkor mindig leülök. Hiába csináltam egy kis huzatot nagyon nehezen bírom. :( 29/hkm

2014. júl. 20. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ventilátor.
2014. júl. 20. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! En 13 hetes vagyok, mar 3 hete elmultak a rosszulleteim, de a nagy melegen mostanaban mindennaposak :-(

Illetve egyik nap ugy erzem magam, mint amit leirtal, masik nap tele vagyok energiaval a meleg ellenere is...furcsa, eleg nehez

2014. júl. 20. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 3 éve voltam ilyenkor voltam 30.hetes& nagyon megviselt. Vizesedtem, minden vajom volt, nehéz légzés, stb. Nekem az vált be, hogy besötétítettem, bekapcsoltam a ventit és felpolcolt lábbal pihentem, amikor úgy éreztem, hogy már nem birom.

Egyébként a mai napig megvisel a meleg, de szerintem egy nem várandós szervezetnek is megterhelő tud lenni ez a hőség.

Kitartás!

2014. júl. 20. 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk hál'Istennek klíma van, 24 fokot tartunk, de így is hamar elkezd dagadni a lábfejem ha állok. Ki se dugom az orrom itthonról, tegnap este is csak 11 után mentünk el kicsit sétálni. Holnapra lehűlést ígérnek, "csak" 27 fok lesz, viszont kettős front jön :( Tegyél hideg vizes törölközőt a nyakadra, az sokat segít. Kitartás!

22 hetes ikres kismama

2014. júl. 20. 13:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Ventizek én is csak nem akarom, hogy egésznap meg este is menjen. Ezért csináltam pici huzatot, illetve óránként tusolok, hogy jobb legyen! De nagyon nehezen viselem. Sétálni én is kiszoktam menni de valamiért már este is uygan ezt csinálta a lábam ha megálltam 2perc után össze tudtam volna csuklani. :(
2014. júl. 20. 14:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Főzni is nagyon nehéz..oda huztam egy széket a gáztűzhelyhez, hogy legyen ebéd. Egyszerűen nem bírok végig ott állni.. Pudingot csináltam és az a pár perc is sok volt így ülve kellett kevernem.. :(
2014. júl. 20. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:
És ez csak rosszabb lesz! :) Az első gyerkőcömmel is végig csináltam a nyarat és most a másodikkal is. Csak ventillátor mellett, borogatással! A fiam kint fekszik a felfújhatós medencében, én néha kimegyek lábat lógatni a vízbe és az nagyon jól esik! Próbáld ki lavor vízzel!
2014. júl. 20. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, akkor én: 35 hetes vok, közel 118kg:(, kövéren is kezdtem. Nekem a kezeim dagadnak, ma fájnak is, lihegek, izzadok, stb. A szobában is 30 fok van, kibírhatatlan. A babám viszont ilyemnkor elvan, nem is érzem, h terhes vok:) Ki nem megyek, esténként tornázom kicsit, aztán ennyi. Tegnap babacuccokat mostam.
2014. júl. 20. 15:23
 9/11 Nina-chan27 válasza:
100%

Sziasztok!

33.Hetes kismama vagyok második pocaklakómmal és nehezebben viselem, mint reméltem! Alapjáraton ritka jól bírom a meleget, de bezzeg most... ritka gyorsan elfáradok, ingerült vagyok és bűntudat gyötör hogy 5 éves lánykámat nem tudom ugyanolyan szinten ellátni, mint várandóságom elött...

Örömmel olvastam a tippeket és be is vetem őket :) Hátha segít picit. A ventilátort én se nyomatnám szívesen éjjel nappal amúgy... Szóval jól jöttek a tippek (ebben a melegben az agyam is tompa). Köszönöm kérdező neked is és a válaszolóknak is. :)

Mindenkinek kellemes(ebb időt a) babavárást(hoz)!

2014. júl. 20. 16:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Próbálom én is a házimunkát megcsinálni. A főzéssel igyekszek. A többit lassabban de megcsinálom. Picit vicces mert félig söpörtem eddig csak fel a nappalit a másik fele még vár most épp pihenek. :)

Párom majd jót kacag ezen. :)

De legalább megcsinálom ígyis! :D

A lavoros is jó ötlet lehüt egy picit. :)

2014. júl. 20. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!