Hogy bírjátok ezt a meleget?
Szia! En 13 hetes vagyok, mar 3 hete elmultak a rosszulleteim, de a nagy melegen mostanaban mindennaposak :-(
Illetve egyik nap ugy erzem magam, mint amit leirtal, masik nap tele vagyok energiaval a meleg ellenere is...furcsa, eleg nehez
Én 3 éve voltam ilyenkor voltam 30.hetes& nagyon megviselt. Vizesedtem, minden vajom volt, nehéz légzés, stb. Nekem az vált be, hogy besötétítettem, bekapcsoltam a ventit és felpolcolt lábbal pihentem, amikor úgy éreztem, hogy már nem birom.
Egyébként a mai napig megvisel a meleg, de szerintem egy nem várandós szervezetnek is megterhelő tud lenni ez a hőség.
Kitartás!
Nálunk hál'Istennek klíma van, 24 fokot tartunk, de így is hamar elkezd dagadni a lábfejem ha állok. Ki se dugom az orrom itthonról, tegnap este is csak 11 után mentünk el kicsit sétálni. Holnapra lehűlést ígérnek, "csak" 27 fok lesz, viszont kettős front jön :( Tegyél hideg vizes törölközőt a nyakadra, az sokat segít. Kitartás!
22 hetes ikres kismama
Sziasztok!
33.Hetes kismama vagyok második pocaklakómmal és nehezebben viselem, mint reméltem! Alapjáraton ritka jól bírom a meleget, de bezzeg most... ritka gyorsan elfáradok, ingerült vagyok és bűntudat gyötör hogy 5 éves lánykámat nem tudom ugyanolyan szinten ellátni, mint várandóságom elött...
Örömmel olvastam a tippeket és be is vetem őket :) Hátha segít picit. A ventilátort én se nyomatnám szívesen éjjel nappal amúgy... Szóval jól jöttek a tippek (ebben a melegben az agyam is tompa). Köszönöm kérdező neked is és a válaszolóknak is. :)
Mindenkinek kellemes(ebb időt a) babavárást(hoz)!
Próbálom én is a házimunkát megcsinálni. A főzéssel igyekszek. A többit lassabban de megcsinálom. Picit vicces mert félig söpörtem eddig csak fel a nappalit a másik fele még vár most épp pihenek. :)
Párom majd jót kacag ezen. :)
De legalább megcsinálom ígyis! :D
A lavoros is jó ötlet lehüt egy picit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!