26hét körüli kismamák, Ti hogyan bírjátok ezt a meleget?
Figyelt kérdés
Én relatíve egészen jól, azt leszámítva, hogy vonatoztam ma és sokat buszoztam... Sajnos a melegtől a vonaton majdnem el is ájultam:(
Ez az első alakalom azaz nap, hogy ennyire nem jól viseltem.... Jól be is vizesedtem, plusz a kislányom is elég aktív!! Annak persze örülök!!
2013. jún. 16. 19:39
1/4 anonim válasza:
Jaj, majd meghalok! Nekem szerencsére nem kell buszozni, vonatozni most ilyen melegben.
3 napja nem aludtam, mióta van ez az irdatlan meleg, meg éjszaka is kimegyek 2szer-3szor a wc-re. Szerencsére nem vizesedek nagyon durván. Még az kellene! :)
Nekem a lányom most aránylag csendben van.
26+3 hkm
2/4 Adri1616 válasza:
Én még csak 23 hkm vagyok de eléggé kiborító ez a meleg. Nyűglődöm dehát muszáj bírni nincs más választás. Nekem is sokat mozog a kisfiam. Vizesedni csak nagyon enyhén a bokám szokott estére hál isten. rengeteg folyadék meg gyümölcs meg bízni h legalább 5 fokkal alább hagy a kánikula ;-)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát lányok...nekem a mai nap sem volt jobb:D főleg, hogy most mentem terheléses vércukorra...reggel 7kor még jó volt, de mikor a 2. Vérvételre kellett menni...fél10re!! Na az rossz! Kitartást!!
2013. jún. 17. 10:14
4/4 anonim válasza:
Én 27 és 28. hét között vagyok most, és most kezdem érezni, hogy minden tényleg nehezebben megy, mint nem várandósan. :) Eddig mindent ugyanúgy csináltam, de most megálljt parancsolt a testem. Érzem, hogy már nehéz a hasam, nehezebben mozgok és a meleget is nehezebben bírom. A nagy melegben ki sem mozdulok a lakásból, itt bent 2-5 26 fok van, kint 35... Ma még nem is mentem ki. :( Nem tudom mi lesz később. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!