39 hetes kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt az időjárás változást?
Nagyon jól vagyok, semmi bajom:)
Néha fáj a hátam, vagy ha a fiam kinyomja magát, akkor az már kellemetlen. Éjjel 2 óránként pisilni kell, izzadok...
Egyébként múlt héten költöztünk, pakolok teggeltől estig, meg itt a lányom, intézkedés, lakcím, oviba íratás...
Tegnap voltunk Epret szedni a szeded magadban ctg után:)
Most értem oda a baba ruhák leszáradtak, vasalok...
Szóval teszek veszek...
Frontok sosem befolyásoltak...
Te hogy vagy? Hol fogsz szülni?
Szia! Hát te jól bírod! Én ezt a frontváltozást nem bírom! ha hidegebb van jókat alszok de ahogy jön a fölmelegedés szinte semmit!:) de ha hűvös van megyek és csavargok!:D (de csak délután mert a férjem nem enged egyedül sehova! Első baba lehet azért)
Tegnap kiválasztottuk az smst amit körbe küldünk ha megszületik a pici lányunk! Remélem hamarosan kibújik mert sokat keményedek és joslózok már de lehet csak a front miatt. Igen amikor kifeszítik magát azt én is évezem! :) Én Kecskeméten fogok szülni és te?
Tegnap reggel kiírtak császárra, ma 7-re megyek, s ma meglesz a fiam:)))
18-ra voltam kiírva, de mivel az elsőnek császár lett a vége, tegnap azt mondta a doki választhatok, mert már meszesedik a lepényem, se egy jósló fájás, semmi jele hogy megszülnék, teljesen zárt vagyok, baba fent...(megmondom őszintén, ha lehet nem akarok vajúdni, meg nem akarom hogy szülés közben szét repedjen a régi hegem:)
Tegnap mindent elintéztem, ma izgalmas napom lesz:)))
Majd megírom milyen volt
Megvan a fiam!
4400gramm, 59 centi.
Olyan kis dagi, nem tudja kinyitni a szemeit:)
Ha írsz emailt küldök képet.
Most az őrzőben vagyok, várjuk hogy érezzem a lábam, s fel tudjak állni.
Addig is itt a baba, a férjem babusgathatja.
Meglátod olyan jó! Az szülés része nem nagyon, de amikor meglátod a babát, az mindent megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!