34 hetes kismamák, hogy vagytok? Bírjátok a meleget?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 12:55
1/3 anonim válasza:
nem igazán,de nem is a meleg miatt hanem ugy általában,kedvetlen vagyok,fáraszto minden mozdulat,aludni nem tudok :( várom a végét,te kérdező hogy vagy?
2/3 anonim válasza:
Folyamatos légszomj :/ Egyébként örülök, hogy itt a jó idő, nincs nagy pocakom, így egész jól bírom :) Bár én még 32 hetes vagyok. Te hogy vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Melegem van,fáradt vagyok és egyre hisztisebb :S egész nap csak aludnék legszivesebben.Mostmár kezdem várni a végét,bár tartok a szüléstől,de kezdem érteni miért hívják terhességnek...nagy babánk lesz,kis husgolyó lesz a hölgy :)
2013. ápr. 24. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!