37+2 kismama vagyok hogy bírjátok kismamák?
Szia!
Én ma vagyok 37+3 napos :)
Köszi, minden a legnagyobb rendben. Semmi problémám nincs, az egyedüli rossz amit fel tudok hozni az az alvás közbeni zsibbadás és az h ki kell párnáznom magam, mert nagyon feszül, húzódik a pocakom, de ettől függetlenül ki tudom magam pihenni.
Egyébként hálistennek az egész terhességem problémamentes volt (kopp-kopp). Se hízás, se vizesedés, semmi ilyesmi!
A derekam szokott még néha-néha fájdogálni, de most már tudomásul kell vennem, hogy le kell lassítanom. 2 napja még szőlőt szüreteltem :)
Egyébként első baba, kisfiú, és október 8 az időpont, de szerintem nem várja meg.
És Nálad?
Dejóóó :) Nálatok is Kisfiú :)Gratulálok!
Igazából sokan kérdezik, de attól függetlenül, hogy első baba nem izgulok. Én az elejétől próbálom magamban tudatosítani, hogy miért is megyek oda- a Kisfiamért :) Biztos fog fájni, mert azt a gyereket nem adják ingyen, de akkor és ott semmi nem fog már érdekelni csak hogy kint legyen :) Illetve ez sem tart örökké- na Én így állok hozzá- eddig bejött és nem félek. Inkább egyfajta izgalom van rajtam, hogy elöbb jön-e vagy hogyan alakul :)
Jajj, bocsi. Egyébként 23 éves vagyok, a férjem 34. 7 éve vagyunk együtt :)
Pont ma este megyek a dokimhoz, kíváncsi leszek mit mond, és mikor küld NST-re :)
És Te/Ti?
Igen :) Dokimnál is az UH gépen mindig meghallgatjuk :) Bár már sokat nem látni belőle :D
Kíváncsi vagyok h fog viselkedni, eddig minden UH elött amikor kellett volna h fent legyen, aludt, és a leghihetetlenebb pózokban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!