Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy bírjátok ezt a...

Kismamák hogy bírjátok ezt a hideget?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 09:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon jól, jobb, mint a 40 fokban terhesnek lenni, Ráadásul tegnap annyira gyönyörűen hullott a hó, egy nagyot sétáltunk a gyönyörű hósesésben.:)

Mi gond van a hideggel? A kb. semmi nem jó? Az is baj, ha meleg van, ha hideg, ha fúj a a szél, ha esik, ha nem esik??

Mindennek meg kell találni a szép oldalát. :)

2013. jan. 18. 09:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Pl én nagyon beteg lettem mára, így nem tudom kiélvezni:D
2013. jan. 18. 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:

én terhesen jobban fáztam, mint egyébként, meg a csúszósság miatt nem szerettem a téli állapotosságot, nagyon féltem az eséstől

amikor nyáron voltam állapotos, akkor legalább a légkondi jó hatással volt rám, sokkal jobban viseltem, mint a hideget

2013. jan. 18. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem sincs vele semmi bajom, a 4 éves lányommal hóembert élítünk, szánkón húzom, sétálunk...

Most kell kiélvezni a telet, míg friss a hó.

Nem terhesen is megfázik az ember...jól fel kell öltözni!

Nyáron majd jönnek a kérdések, nem bírom a meleget, esik az eső nem tudunk kimenni...

2013. jan. 18. 09:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Látom ti sem vagytok épp jó passzban, azért ez érdekes.

Nem értem miért kell kötekedni, akkor minek írtok, ha hülységnek tartjátok a kérdést?

2013. jan. 18. 09:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként az egyik gyereket decemberben szültem, a másikat júniusban. Én a melegben soha nem panaszkodtam, mert imádom:)
2013. jan. 18. 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Fú, hát én nagyon nem fázok :D Még csak 12 hetes vagyok, de kitakarózva kell aludnom, mert úgy izzadok, mintha nyár lenne.... Persze panelban lakunk itt meg fűtenek is mint a fene...

Nem is tudom hogy fogom bírni nyáron nagy pocival, hiszen már most is melegem van...

2013. jan. 18. 09:32
 8/11 anonim ***** válasza:
én jol birom mozgékonyabb vagyoksokkal. szeretek havat lapátolni és kint csatangolni a hóba 35 hetes vagyok
2013. jan. 18. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem csak a csúszós utakkal van bajom. elég kétballábas vagyok, még a legsimább úton is képes vagyok elesni :) szóval tartok attól hogy elesek. párom is ismeri már a gyenge bokámat, majdhogynem szó szerint megtiltotta, hogy mikor esik a hó, ónos eső kimenjek, félt :)

amúgy a hideggel semmi problémám, mivel folyamatosan melegem van a terhesség miatt. minden reggel csatkosan ébredek, úgy megizzadok, pedig nyári takaróval takarózom és nincs is túl meleg a lakásban, olyan 20-22 fok max.

2013. jan. 18. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egy cipőkellékes boltban dolgozom és majd megfagyok. Reggel trappoltam a 20 cm hóban tök beáztam. Otthon jó.
2013. jan. 18. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!