Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! 35 hetes mamák hogy...

Kismamák! 35 hetes mamák hogy vagytok? Bírjátok még? Kinek mekkora már a pici babója mindenkinek minden jót.

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én köszi a kérdésed,jól vagyok. Bár a savam állandó jelleggel a torkomban cicceg,fáj a derekam,nehéz a hasam,de ez már ilyen. Bírom,mert nem tehetek mást :) nagyon várom a vásárnapi lehűlést,kibírhatatlan ez a meleg. Egy nap legalább 5x tusolok,plusz ilyen hűsítő kendőkkel törölgetem magam. Baba sajna nem tudom mekkora,mert 31 hetesen voltam utoljára UH-n,akkor volt 1500 gr,szóval eddig úgy néz ki,hogy picike.(aztán majd kiderül,lehet szülök egy 4 kg-s gyereket :D)

Hétvégén összepakolom a kórházi csomagom,összerakjuk a kiságyat,megvesszük a pelenkázót és akkor elmondhatom,hogy végre készen vagyunk! És Te,kérdező,hogy vagy,hogy állsz ezekkel a dolgokkal?

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!:)

36 hkm

2012. aug. 24. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

34hetes vagyok, remélem beleférek :)

Legutóbbi adat a kisfiamról a 32 hetes Genetikai UH. Akkor volt 2200gramm :) Akkor megíjjesztettek, hogy óriás baba lesz :) De igyekszem nem ezen gondolkozni.

Egyébként nagyon eleven, annyit mozog ,hogy hihetetlen!

BÍrom, lekopogom amennyire féltem a nyári terhességtől annyira jól viselem. Semmi hízás, semmi vizesedés, az egyetlen ami negatívum, hogy néha már fáj a derekam, és nyugdíjasan kelek fel mindenhonnan :)

És Veled?

2012. aug. 24. 10:09
 3/9 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Szia! Én kedden leszek 35 hetes. MA voltam uh-n, 2400 gramm a fiam és minden rendben van vele. Már kb 3 hete befordult, remélem így marad. A meleget én is rosszul bírom, ráadásul a 1,5 éves fiam sem hagy nagyon pihenni. Már összeraktam mindent, már csak 1-2 apróságot kell beszerezni.

Kitartást mindenkinek!

2012. aug. 24. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! 35+1 vagyok, nehezen bírom a meleget (panelban). Hányingerrel, keményedésekkel küzdök, de amúgy minden OK. Babám 32 hetesen volt 2100 gr. Még néhány ruha és a gyógyszertári dolgok hiányoznak.
2012. aug. 24. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedden töltöm a 35. hetet, második gyerek.

Nehéz ez a meleg, én is várom a hétfőt. :) Nekünk a kiságyon kívül még mindent elő kell szedni/kimosni, ismerősöktől beszerezni.

Próbálom kihasználni az utolsó heteket, amit az elsőszülöttel tölthetek, úgyhogy nincs sok pihenésben részem. nagyon gyorsan elfáradok.

Fáj a csípőm, és néha ég a gyomrom.

Utolsó UH 30. héten volt, azóta biztos sokat nőtt, de az előző baba is óriásbébi volt, úgyhogy fel vagyok készülve mindenre. :)

2012. aug. 24. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Első, 30+5hetesen az én babám is 1500g volt, azt hittem kicsi lesz. De hétfő hajnalban megindult a szülés, igaz visszatartották de azóta is kórházban vagyok :-( voltam ultrahangon és 4hét alatt 2500g lett a kisfiam, szóval lehet nálad is hirtelen fog nőni :-) ma töltöttem a 36.hetet, de jövőhéten megindítják ha hétvégén nem indulna meg magától mert nagy a fertőzésveszély :-( 6óránként antibiotikumot szedek :-( egész eddig tünetmentes terhességem volt, csak a pocim nőtt és egyik pillanatról a másikra hopp egy kis magzatvíz loccsant a padlóra és már 2ujjnyira nyitva vagyok pedig eddig zárt voltam :-( vigyázzatok nagyon magatokra!
2012. aug. 24. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:

35+3 hetes vagyok. Mi kulfoldon elunk,itt nem saccolnak sulyt de az orvosom szerint nagy baba lesz, az elso fiam is 4 kg-val szuletett,szerinte az ocsi meg nagyobb lesz. Majd meglatjuk.

Nalunk mar szinte minden kesz van, meg haloinget kell vennem a korhazi taskamba.Meg a kisagyat kell osszeszerelnie a ferjemnek.

En rengeteget joslozok, egyre nehezebben megy minden de muszaj csinalni mert segitsegem nincs es raadasul a 3 evesem is vagyik mindennap jatszoterre menni.

2012. aug. 25. 03:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ velem is minden rendben van én nagyon jól viselem hála a meleget is jól tűrtem most már jön egy kis lehűlés .... Az én kisfiam 33 hetesen volt 2000g körüli :) Amúgy nekem is a kiságy készen van baldachin meg egy kér dolog kell mindenkinek nagyon jót kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 28. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a kötelező UH-okra járok, de legutóbb amikor voltam 29+pár naposan akkor volt a fiam becsülten 1600gr. Azt mondták akkor hogy nagyobb 1-2 héttel. Nekem is első baba!

Most vagyok 35 hetes, kíváncsi vagyok mit mondanak legközelebb mert 2hét múlva megyünk az utolsó kötelező uh-ra :) A meleget én sem bírom, de ez az enyhülés most nagyon-nagyon jól esik!

Szép napot! 35hkm

2012. aug. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!