Kismamák! 35 hetes mamák hogy vagytok? Bírjátok még? Kinek mekkora már a pici babója mindenkinek minden jót.
Szia! Én köszi a kérdésed,jól vagyok. Bár a savam állandó jelleggel a torkomban cicceg,fáj a derekam,nehéz a hasam,de ez már ilyen. Bírom,mert nem tehetek mást :) nagyon várom a vásárnapi lehűlést,kibírhatatlan ez a meleg. Egy nap legalább 5x tusolok,plusz ilyen hűsítő kendőkkel törölgetem magam. Baba sajna nem tudom mekkora,mert 31 hetesen voltam utoljára UH-n,akkor volt 1500 gr,szóval eddig úgy néz ki,hogy picike.(aztán majd kiderül,lehet szülök egy 4 kg-s gyereket :D)
Hétvégén összepakolom a kórházi csomagom,összerakjuk a kiságyat,megvesszük a pelenkázót és akkor elmondhatom,hogy végre készen vagyunk! És Te,kérdező,hogy vagy,hogy állsz ezekkel a dolgokkal?
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!:)
36 hkm
Szia!
34hetes vagyok, remélem beleférek :)
Legutóbbi adat a kisfiamról a 32 hetes Genetikai UH. Akkor volt 2200gramm :) Akkor megíjjesztettek, hogy óriás baba lesz :) De igyekszem nem ezen gondolkozni.
Egyébként nagyon eleven, annyit mozog ,hogy hihetetlen!
BÍrom, lekopogom amennyire féltem a nyári terhességtől annyira jól viselem. Semmi hízás, semmi vizesedés, az egyetlen ami negatívum, hogy néha már fáj a derekam, és nyugdíjasan kelek fel mindenhonnan :)
És Veled?
Szia! Én kedden leszek 35 hetes. MA voltam uh-n, 2400 gramm a fiam és minden rendben van vele. Már kb 3 hete befordult, remélem így marad. A meleget én is rosszul bírom, ráadásul a 1,5 éves fiam sem hagy nagyon pihenni. Már összeraktam mindent, már csak 1-2 apróságot kell beszerezni.
Kitartást mindenkinek!
Kedden töltöm a 35. hetet, második gyerek.
Nehéz ez a meleg, én is várom a hétfőt. :) Nekünk a kiságyon kívül még mindent elő kell szedni/kimosni, ismerősöktől beszerezni.
Próbálom kihasználni az utolsó heteket, amit az elsőszülöttel tölthetek, úgyhogy nincs sok pihenésben részem. nagyon gyorsan elfáradok.
Fáj a csípőm, és néha ég a gyomrom.
Utolsó UH 30. héten volt, azóta biztos sokat nőtt, de az előző baba is óriásbébi volt, úgyhogy fel vagyok készülve mindenre. :)
35+3 hetes vagyok. Mi kulfoldon elunk,itt nem saccolnak sulyt de az orvosom szerint nagy baba lesz, az elso fiam is 4 kg-val szuletett,szerinte az ocsi meg nagyobb lesz. Majd meglatjuk.
Nalunk mar szinte minden kesz van, meg haloinget kell vennem a korhazi taskamba.Meg a kisagyat kell osszeszerelnie a ferjemnek.
En rengeteget joslozok, egyre nehezebben megy minden de muszaj csinalni mert segitsegem nincs es raadasul a 3 evesem is vagyik mindennap jatszoterre menni.
Szia!
Én csak a kötelező UH-okra járok, de legutóbb amikor voltam 29+pár naposan akkor volt a fiam becsülten 1600gr. Azt mondták akkor hogy nagyobb 1-2 héttel. Nekem is első baba!
Most vagyok 35 hetes, kíváncsi vagyok mit mondanak legközelebb mert 2hét múlva megyünk az utolsó kötelező uh-ra :) A meleget én sem bírom, de ez az enyhülés most nagyon-nagyon jól esik!
Szép napot! 35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!