Kismamák, hogy bírjátok ezt a hőséget? Katasztrófa amilyen meleg van Nálatok is kér olyat az orvosotok, hogy magzatmozgás számlálás a 34 héttől? Kitartás kívánok mindenkinek
Szia,
Nagyon nehezen bírom én is.Lakás felújítás után vagyunk.Takarítunk apránként,de elég lassan haladunk.A férjem dolgozik és az egyetlen akire számíthatok a 8 éves kislányom.Szerencsére élvezi,hogy segíthet és szokott egy nagy legyezővel legyezni is.(Már nagyon várja a kistesót.)Az is sokat segít,ha vizes konyharuhát teszek a tarkómra,vagy többször lezuhanyzok.A nagy főzéseket kerülöm és ha lehet nem mozdulok ki. :-D
Az én orvosom nem mondta,hogy figyeljem a magzatmozgásokat.Persze az is lehet,hogy tudja úgyis szólok ha valami nincs rendben.Neked első baba lesz?
Üdv.35 hetes Km.
Igen az első babócám lesz de már nagyon várjuk.
És mi lesz neked tudni?
Hol fogsz szülni?
Szia!
Nekem már minden bajom van! Már 3 hete megszületem volna szivem szerint, de hát a baba nem akar jönni. Holnap kell befeküdnöm. Mi is felújítás után/közben vagyunk még, szóval van mit csinálnom, de ilyen melegben meg ilyen óriási hassal az is nehezemre esik, hogy megfőzzek. Azzal nyugtatom magam, hogy már nem kell sokáig kibírni. :) Minden jót nektek:)
Az igen nagy munkába vagytok. Nekünk szerencsére ilyen nagy munkák nincsenek
Függönyt és ablakot kéne pucolnom , de Párom nem helyesli a döntésemet :-)
Nekem még kb 7 hét van hátra. De már nagyon várom.
És nyákdugó már elment?
Méhössze húzodások vannak?
Szia,
Megint kislányunk lesz.:-D
Nő uralomra fel!:-D
I.-es Női Klinika Baross utca.
Ugyan annál az orvosnál akinél a lányom született.Te tudod már,hogy kisfiú,vagy kislány lesz?Te hol szülsz?
Sziasztok!
Nekem nem mondta a védőnőm,hogy számolgassam,mikor utoljára találkoztunk..
Viszont mi tegnap voltunk NST-n,és nem akart nagyon mozgolódni nekik...Biztos,hogy neki is nagyon melege volt odabent,mert míg itthon voltunk,addíg bulizott,meg még a kocsiban is,míg odaértünk...De ahogy arról lett volna szó,hogy akkor gyerünk,megnézzük,hogy milyen aktív is ez a baba,már nyugodtan aludt...:) Hiába lett ő így meg úgy ébresztgetve,egyet visszarúgott,hogy hagyjatok már békén,és már vissza is aludt...:)
Így mikor a csaj,aki csinálta a vizsgálatot bevitte a dokinak megmutatni az eredményt,megismételtette a műveletet...
Leküldött a csaj az 5-ödikről gyalog a büfébe,hogy igyak egy kólát,és utána gyalog jöjjek vissza..Megtettem,és utána már jó is lett az eredménye a kis szarosnak...
Biztos azért volt ilyen fáradt,mert már reggel 4 óta nem hagyott engem aludni,mert vagy rugdosott,vagy egy fél órát csuklott,majd ettől ismételten bepipult,és azért mozgolódott odabent..Szóval elvolt...:)
De,hogy visszatérjek a lényegre,amúgy elég jól bírjuk a meleget...:)
A kitérőt a történetemre csak azért tettem,mert lehet,hogy ezért nem kérték a magzatmozgást,mert hogy azt úgyis nézik majd az NST-n...
Mindenkinek jó babavárást,és könnyű,komplikáció mentes szülést kívánok! :)
/Üdv.:36 hetes kismama/
Nálam nyákdugó a helyén és csak haskeményedések vannak.Néha,de nagyon ritkán,mintha egy kicsi jóslót éreznék ami hamar elmúlik.Én is az első lánykámat túlhordtam majdnem 2 héttel.
Már nem kell sokat kibírnunk lányok.Nemsokára babázhatunk és tudunk kb.3 órát aludni is..:-D
35 h.
A bajom igazán aza magzat mozgás számolással , hogy a dokimat helyetesítete egy másik doki és az Ő uh-ja szerint jővő héttől kéne számolnom az Én dokim szerint meg a héttől a mai naptól. Úgyhogy ezért is vagyok bajba
És kinek milyen kis csajszi vagy kis srác ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!