Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, hogy bírjátok ezt a...

Kismamák, hogy bírjátok ezt a hőséget? Katasztrófa amilyen meleg van Nálatok is kér olyat az orvosotok, hogy magzatmozgás számlálás a 34 héttől? Kitartás kívánok mindenkinek

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 11:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. A 36hetes vagyok:) Nekünk kislányunk lesz.

Nevet még nem találtunk olyat,ami biztosan tetszene mindkettőnknek,de most a párom nagyon rákattant a Patrícia névre.. De volt már Amira, Bettina, Szonnya, Dorina, Daniella..stb..szóval már volt egy pár név a kalapban...:)

2009. júl. 15. 13:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Igaz, még csak 21 hetes vagyok, de nagyon nehezen bírom a a meleget. Veszélyeztetett is vagyok, és van egy örökmozgó 16 hósom, aki nem marad meg a lakásban. Pihenni nem tudok, folyamatosan szomjas vagyok, fáj a fejem, kába vagyok. Szóval, katasztrófa:)

Ami a számolgatást illeti... Előző terhességemnél se doki, se védőnő nem mondta. Most máshol lakunk, más megyében, kiváncsi vagyok itt kell e írogatni a kiskönyvbe a mozgásokat.

Ja, kisfiúnk lesz ismét, és szintén Veszprémben fogok majd szülni:)

Szép név a Dorián, nálunk is egy befutó, a többi 4 mellett:)

Minden jót.

2009. júl. 15. 13:54
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

13.54 vagyok...

Még annyit, hogy kihez jársz dokihoz? Mert én most váltok... sztks rendelőből elzavartak már egyszer, azóta meg nemtudom kihez menjek, aki nem magánrendel.

Jöhet priviben is a válasz, ha nem titok:)

2009. júl. 15. 13:55
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 hetes vagyok és hát elég sz.rul bírom ezt a meleget. Pár hete már nehezebben kapok levegőt és erre ez a harmincakárhány fok még rátesz egy pár lapáttal. Van, hogy akkor is zihálok pár percig, ha nem is csináltam semmit. Ráadásul dagad a vádlim. Nekem melegben alapból szokott, pang a vér a vádlimban, csak most sokkal jobban, mint eddig. Vizesedni viszont nem vizesedik mióta sokat iszom.

Az a szerencsém, hogy táppénzen vagyok, így nem muszály mennem sehova. Ebben a melegben napközben a lakásban hűsölök, déután, este pedig mikor a párom már végzett a munkával úgyis autóval megyünk mindenhova. Abban megint csak hűvös van és legalább nem vagyok egész nap a négy fal között.

2009. júl. 15. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!