Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus végére kiírt kismamá...

Augusztus végére kiírt kismamák hogy vagytok? Bírjátok még?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 13:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Egyik ismim tegnap megszült, 28-ra volt kiírva. Indították neki, mert nyitva volt 2 hete. Én mára vagyok kiírva, szintén nyitva, ha keddig nem lesz meg, be kell feküdnöm. De nem nagyon szeretnék. Inkább ez a várakozás ami borzolja az ember idegeit. Na meg az, hogy az nst-n a dombocskák helyett síkság van.
2012. aug. 16. 14:29
 2/25 anonim ***** válasza:
28.-ra vagyok kiírva, teljesen jól vagyok, fitten :) semmilyen jel nem utal még arra hogy indulna a baba . Sokat mozgok, remélem könnyü szülésem lesz:)
2012. aug. 16. 14:39
 3/25 anonim ***** válasza:
Szeptember 1-jére várjuk a kisfiunkat, de tegnap megjósolták, hogy 21-én fog érkezni. :) Nagyon nem is bánnám, mert elég rosszul vagyok mostanában. Fájdogál a hasam, hányinger gyötör, rossz a közérzetem, gyenge vagyok. Persze a kis Drágámnak esze ágában sincs még kibújni, a hasam még nem szállt le, teljesen zárt vagyok. Ráadásul barátnőm tegnap megszült, azóta még jobban lázba jöttem, és várom már, hogy itt legyen velünk a kisfiunk. Addig meg visszaszámolunk... még 16 nap...
2012. aug. 16. 15:38
 4/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nekem 29-30-án lesz progis császárom, már nekem is minden bajom van, hétfőn tudok majd végleges időpontot.

Már nehezen viselem, harmadik baba lesz, kislány....

Mindenkinek kitartást!

37 hkm

2012. aug. 16. 16:07
 5/25 anonim ***** válasza:
Szeptember 1.-re vagyok kiírva, de én már teljesen kivagyok. Aludni nem tudok, a lábaim görcsölnek, izomrángás is az éjszaka kellős közepén jön rám. Lelkileg sem jól viselem már, tiszta idegroncs vagyok. jóslóim vannak, keményedek, 2 lépést nem tudok tenni anélkül, hogy ne érezném azt, hogy összepisilem magam. 33 hetesen 2100 volt a méhszájértékem, azóta nem nézték.Jól mondják, hogy az utolsó hetek tényleg "terhesek".
2012. aug. 16. 17:30
 6/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy irtatok!!

Nálunk 3.baba lesz 30-ra vagyok kiírva.Nagyon nehezen viselem már én is sajnos vesegyulladásom van jelenleg antibiotikumot szedek, borzasztóan fáj a vesém és a derekam. Sokat keményedek menzi szerű görcseim vannak egész nap. Méhszájat 36hetesen nézet a doki akkor volt:2111-es. Piheni nem nagyon tudok a két lányom mellet könnyű és gyors szülést nektek! (én is ebben reménykedem az első 2 szülésem hosszú és borzasztóan nehéz volt remélem most máshogy lesz)

2012. aug. 16. 18:04
 7/25 A kérdező kommentje:
Ja a nyákdugó 1 hete távozott remélem nem marad már bent sokáig a babuci! ezt a 2 hetet ami hátra van majdcsak kibírom valahogy.
2012. aug. 16. 18:07
 8/25 anonim ***** válasza:
26-ára vagyok kiírva de szeptember. Most mégis a kórházban fekszem és 12óra múlva megindítják kb mert elfolyt valamennyi magzatvíz :-( addig igyekszenek benntartani, de most nem fáj semmi. azt sem tudom sírjak e vagy nevessek, hiszen nagyon vártam már a kicsimet, féltem hogy majd még þulhordom....de ez :-(
2012. aug. 20. 14:11
 9/25 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló vagyok, ma derült ki, hogy 29-én lesz a császár. Most beijedtem.

Utolsó, neked kitartás, ma már babázni fogsz! :)

38 hkm

2012. aug. 20. 14:53
 10/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok! utolsó előtti kitartást neked remélem minden rendben lesz!!Szorítok !!!

én is ideges vagyok ma kétszer tiszta nedves lett a fehérneműm és nem tudom folyás vagy szivárog a magzatvíz pedig 3. baba . holnap reggel be kel mennem a kórházba vizsgálatra remélem én is hogy minden rendben lesz!4

2012. aug. 20. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!