Augusztus végére kiírt kismamák hogy vagytok? Bírjátok még?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 13:50
21/25 anonim válasza:
Sziasztok! 13-as vagyok. 1-jére voltam kiírva, de még mindig semmi jele... Nagyon jól érzi magát odabent a kisfiam, sem hidegfront, sem telihold, semmi sincs rá hatással. Minden nap NST van, kétnaponta amnioszkópia (brrrrr). Méhszáj eddig zárt volt, de szombaton a doki kézzel tágított rajta, vasárnap el is ment a nyákdugó ennek hatására, de ezen kívül semmi jel. Jóslófájást még nem is éreztem. Mi lesz így velünk?
22/25 anonim válasza:
8as vagyok. Gratulálok mindenkinek a babájához, és remélem már mindenki babázik de aki nem az se keseredjen el már biztos csak 1-2nap :-) mi még sajnos kórházban vagyunk mert a kisfiam besárgult, de ha ma jó az eredménye akkor mehetünk haza :-) apukája is nagyon vár már minket :-)
23/25 A kérdező kommentje:
2012.09.05-én megszületett Nóri baba ma jöttünk haza a kórházból
túlhordás miatt infúzióval inditották
2012. szept. 9. 19:09
24/25 A kérdező kommentje:
3650g-al és 51cm-el
2012. szept. 9. 19:10
25/25 anonim válasza:
Sziasztok! Gratulálok minden friss kismaminak :)
Egy februárra kiírt kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!