Mindennapos kismamák hogyan birjatok?
Nekem nagyon nehéz mar turelmesnek maradni, semmi nem jó..... 39+1 hetes vagyok. Minden, minden kész van mar a napokban mindent ki is takaritottam, és csak várok- várok....bízok a frontokban meg mindenben h jöjjön a kis drágám:) annyira szeretnem mar ha kibujna:)
Ti hogyan viseltek? Minden gondolatomban ez jár.... Nem tudok elszakadni......
én szombatra vagyok kiírva,de már akkora vagyok mint egy bálna. a hasam 119 cm és ehhez én 156cm vagyok.
bár én hétfőn szeretnék szülni,tartok is a fronttól rendesen.
Én ma vagyok 40+2 :S
Én már türelmetlen sem vagyok mert ha nem jön akkor hétfőn megindítják.Attól mondjuk félek egy kicsit:)Ma voltam a szülőszobán épp ott volt a dokim.Azt mondta ma ne is szüljek mert a front miatt tele van minden csak a földre feküdhetnék:)
Nekem "mindegy" hol szulok..... De felek h szerdáig nem indul meg és mondjuk befektetnek utána a kórházba.... Itthon meg van 4eves leanyzom:)
Szóval várom a "csodát", ......
Na és ezen napok után lesz mit mesélni a babanak? Történelmi pillanatok.... Cudar idő.....
Napokban szülő kismamák mit gondoltok?
Nem érdekes....a front ellenére is egyben vagyok- varja a jobb időt a picikem-próbálom nem görcsösen várni.... Mert az utso pár napom másról sem szólt..... Csak nehéz athangolni az agyam, h ne ezen "porogjek".
Én is HP nek érzem magam, semmi sem jó.....és meg azt sem tudom mi lesz a kiírt időpont után? Mikor fektetnek be, indítja el..... Stb stb
Szörnyű a bizonytalanság....neked minden jót holnapra!!!! Legalább látod mar a "véget" velem ellentétben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!