Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindennapos kismamák hogyan...

Mindennapos kismamák hogyan birjatok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon nehéz mar turelmesnek maradni, semmi nem jó..... 39+1 hetes vagyok. Minden, minden kész van mar a napokban mindent ki is takaritottam, és csak várok- várok....bízok a frontokban meg mindenben h jöjjön a kis drágám:) annyira szeretnem mar ha kibujna:)

Ti hogyan viseltek? Minden gondolatomban ez jár.... Nem tudok elszakadni......

2013. márc. 14. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ugyanezt érzem amit te, bár én még csak 37 hetes vagyok,már nagyon várom, hogy láthassam, és megölelhessem a picurt :D
2013. márc. 14. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:

én szombatra vagyok kiírva,de már akkora vagyok mint egy bálna. a hasam 119 cm és ehhez én 156cm vagyok.

bár én hétfőn szeretnék szülni,tartok is a fronttól rendesen.

2013. márc. 14. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 40+2 :S

Én már türelmetlen sem vagyok mert ha nem jön akkor hétfőn megindítják.Attól mondjuk félek egy kicsit:)Ma voltam a szülőszobán épp ott volt a dokim.Azt mondta ma ne is szüljek mert a front miatt tele van minden csak a földre feküdhetnék:)

2013. márc. 14. 15:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem "mindegy" hol szulok..... De felek h szerdáig nem indul meg és mondjuk befektetnek utána a kórházba.... Itthon meg van 4eves leanyzom:)

Szóval várom a "csodát", ......

2013. márc. 14. 16:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Na és ezen napok után lesz mit mesélni a babanak? Történelmi pillanatok.... Cudar idő.....

Napokban szülő kismamák mit gondoltok?

Nem érdekes....a front ellenére is egyben vagyok- varja a jobb időt a picikem-próbálom nem görcsösen várni.... Mert az utso pár napom másról sem szólt..... Csak nehéz athangolni az agyam, h ne ezen "porogjek".

2013. márc. 16. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:
3-as agyok es meg mindig egyben.Szerintem addig igy is maradok mig nem inditjak meg. :-(En is folyton ezen porgok amugy.Hogy mi lenne ha megis beindulna de mar nem remenykedem benne.Es az a baj,hogy fizikailag is egyre rosszabbul vagyok.Nem jo sem ulni sem fekudni.Allni sem es aludni sem tudok.Hisztis vagyok es nagyon feszult.:-(
2013. márc. 16. 20:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Én is HP nek érzem magam, semmi sem jó.....és meg azt sem tudom mi lesz a kiírt időpont után? Mikor fektetnek be, indítja el..... Stb stb

Szörnyű a bizonytalanság....neked minden jót holnapra!!!! Legalább látod mar a "véget" velem ellentétben:)

2013. márc. 17. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem mint te 3-as, csak én 38 hetes vagyok... Nagyon várom, hogy jöjjön a baba, már jó lenne magamhoz ölelni :D Tiszta hp vagyok, és idegesítenek az emberek, az sztkba járás stb... :D
2013. márc. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!