Kismamák, mennyire vagytok hisztisek? Mit tegyek ha nálam mindennapos?
Szia!
De miben nyilvánul meg ez a hiszti?
Van hogy túl reagálok dolgokat, de ilyen régen is volt, pl ha a férjem péntek este nem 3 sört iszik meg hanem 5öt, vagy ha összekoszol valamit a lakásban takarítás után stb... de ezek tényleg elötte is voltak, hol jobban reagálom le hol rosszabbul.
Mostanában a fáradtság és a teher miatt vagyok kicsit padlón de ez sem hiszti, inkább ez az elegem van érzet, de ezzel sem megyek a férjem agyára.
Próbálj lazítani, kicsit lesz.rni a dolgokat, ne vegyél fel mindent, így kevesebb lesz a hiszti.
Nálunk például most van a babaszoba alakítás, a férjem most is dolgozik rajta, tiszta kosz minden,jön ki a por majd belemászkál és továbbviszi a lakásban. Falnak tudnék futni főleg hogy tegnap nyaltam körbe a lakást de eldöntöttem, nem fogok aggódni, nem fogok hisztizni, csinálja csak, majd vasárnap újra körbenyalok mindent, ha hisztizek akkor sem lesz jobb csak felbosszantom őt és akkor még a hangulat is rossz lesz.
Próbáld te is így kezelni a helyzeteket!
33hkm
Én a 13.hétig nem voltam önmagam.Mindenen felkaptam a vizet,elsírtam magam,ha csak nem olyan hangsúllyal szólt hozzám a párom.Borzasztó voltam...
Aztán elmúlt.Mostmár a régi önmagam vagyok.
20hkm
En meg nem vagyok kismama, csak egy 2 eves kisfiu anyukaja - de probalkozunk a kovetkezovel...
A kornyezetemben 3-an terhesek. Egy a harmadik gyermeket varja, o birka nyugodt. Egy a masodikat varja, benne elojonnek a gyilkos indulatok - ami miatt szegyenli is magat - de igyekszik uralkodni magan. A harmadik az elsot varja....nagyon fiatal, 22 eves, az eletrol meg nem sokat tud, szerinte tok normalis csokifagyit adni egy gyereknek ebedre....na o egy tanulmany! Allandoan tombol mert meg az elejen van.
En egy dolog miatt voltam total kiakadva: ha nem volt kaja! Egyszer kinait rendeltem es nagyon sokaig tartott mire kihoztak - napi 10 orat nyomtam nem volt erom mar meg azert is elmenni - sirtam es nevettem egyszerre!!!!!
A hormonok nagyon szemet dolgokat tudnak velunk muvelni ilyenkor. En hanytam 9 honapig...valoszinu odament az ideg :0)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!