Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mennyire vagytok...

Kismamák, mennyire vagytok hisztisek? Mit tegyek ha nálam mindennapos?

Figyelt kérdés
Helyén van az életem,szerető család,a világ legjobb apukája lesz a párom a babának,semmi okom a panaszra,de a hormonváltozás kikészit.Ha a gyerekünkre gondolok,és megsimogatom őt,akkor helyrerázódok,mert ő a mindenem.Viszont pár perc és ujrakezdődik minden,mit tegyek?Mi a tapasztalatotok?Mennyire ártok ezzel a babának?
2013. febr. 15. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

De miben nyilvánul meg ez a hiszti?

Van hogy túl reagálok dolgokat, de ilyen régen is volt, pl ha a férjem péntek este nem 3 sört iszik meg hanem 5öt, vagy ha összekoszol valamit a lakásban takarítás után stb... de ezek tényleg elötte is voltak, hol jobban reagálom le hol rosszabbul.

Mostanában a fáradtság és a teher miatt vagyok kicsit padlón de ez sem hiszti, inkább ez az elegem van érzet, de ezzel sem megyek a férjem agyára.

Próbálj lazítani, kicsit lesz.rni a dolgokat, ne vegyél fel mindent, így kevesebb lesz a hiszti.

Nálunk például most van a babaszoba alakítás, a férjem most is dolgozik rajta, tiszta kosz minden,jön ki a por majd belemászkál és továbbviszi a lakásban. Falnak tudnék futni főleg hogy tegnap nyaltam körbe a lakást de eldöntöttem, nem fogok aggódni, nem fogok hisztizni, csinálja csak, majd vasárnap újra körbenyalok mindent, ha hisztizek akkor sem lesz jobb csak felbosszantom őt és akkor még a hangulat is rossz lesz.

Próbáld te is így kezelni a helyzeteket!

33hkm

2013. febr. 15. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a 13.hétig nem voltam önmagam.Mindenen felkaptam a vizet,elsírtam magam,ha csak nem olyan hangsúllyal szólt hozzám a párom.Borzasztó voltam...

Aztán elmúlt.Mostmár a régi önmagam vagyok.

20hkm

2013. febr. 15. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:

En meg nem vagyok kismama, csak egy 2 eves kisfiu anyukaja - de probalkozunk a kovetkezovel...

A kornyezetemben 3-an terhesek. Egy a harmadik gyermeket varja, o birka nyugodt. Egy a masodikat varja, benne elojonnek a gyilkos indulatok - ami miatt szegyenli is magat - de igyekszik uralkodni magan. A harmadik az elsot varja....nagyon fiatal, 22 eves, az eletrol meg nem sokat tud, szerinte tok normalis csokifagyit adni egy gyereknek ebedre....na o egy tanulmany! Allandoan tombol mert meg az elejen van.

En egy dolog miatt voltam total kiakadva: ha nem volt kaja! Egyszer kinait rendeltem es nagyon sokaig tartott mire kihoztak - napi 10 orat nyomtam nem volt erom mar meg azert is elmenni - sirtam es nevettem egyszerre!!!!!

A hormonok nagyon szemet dolgokat tudnak velunk muvelni ilyenkor. En hanytam 9 honapig...valoszinu odament az ideg :0)

2013. febr. 16. 06:44
 4/5 A kérdező kommentje:
de jó,hogy irtatok :) Nálam ez a hiszti,idegeskedés minden hónapban előjött,abból tudtam,hogy meg fog jönni,viszont 5.héttől tart ez az állapotom (most 11.hétben vagyok)és egy kicsit kikészültem.Próbálom az élet vidám oldalát nézni,de nem megy.A párom külföldön dolgozik,reménykedem megnyugszom ha hazajön pár nap mulva.Én olyan dolgoktol akadok ki,mint pld. egy komplett hálószobát rendeltünk és mindennap van aki megkérdezi,hogy jötte már?pld. párom,apukám,anyós...pont ők,akik az elsők lennének,hogy megtudják.Ez is apróság,máskor nem okozna gondot,de most....sirni tudnék a kérdés hallatán.Anyukámnak pld néhány mozdulata idegesit,hallottatok már ilyenről?Totál nem vagyok normális,sajnálom a környezetemben élő embereket,de ha nem vagyok egyedül akkor KO.Már annyira stresszes szoktam lenni a nagy semmitől,hogy a pulzusom felmegy,aztán légszomjam van,ugy érzem megfulladok.És ez igy megy mindennap,aggódok a piciért.Ugy gondolom,nem fordulhatok el mindenkitől,és nem zárkózhatok be egy szobába :D Remélem mihamarabb átmegy :(
2013. febr. 16. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Előfordul, én is néha nagyon türelmetlen vagyok a gyerekekkel. Én tudatosan próbálok vigyázni, hogy ha lehet, megőrizzem a nyugalmam, és ne hisztizzek!
2013. febr. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!