Terhesség alatt szabad fürdésnél a hüvely mosás? (Mert én nálam alap a mindennapos kimosása újjal. ) De most félek, h nem árt?
Nem célszerű.
De nem terhesen sem célszerű, pláne ujjal, felviszed a fertőzést.
A hüvely öntisztító szerv, nem kell külön mosogatni, ha meg igen, akkor ott az irrigátor, ami terhesen ne ellenjavallt.
Nekem egyszer volt olyan fertőzésem, hogy a dokim mondta, hogy finoman csináljam, de a méhszájat nem érheti nyomás.
De ezt csak orvosi javaslatra ajánlom Neked is!
Boldog babavárást!
nekem dokim azt tanácsolta (én is ezt csináltam terhesség előtt folyamatosan), h ne borítsam fel ennyire a hüvely phját. Folyamatosan hüvelygombám volt, nem tudtam rájönni miért.
És ezért,mert mindig "túl alaposan" tisztogattam magam.
az intimzuhany ajánlott, de ott is van egy mérték, h milyen időközönként lehet használni.
Most így terhesség alatt figyelj erre oda, h ne borítsd meg a hüvely védekezőképességét, mert akkor sokkal könnyebben elkaphatsz bármit!
Amúgy terhesen a hormonváltozás miatt szintén előjöhet a hüvelygomba.
Tehát csak finoman!
Úgy ahogy minden más testrészt :)
A hüvelybe nem nyúlunk fel.(Öntisztító) Ha belegondolsz az popsidba se nyúlsz bele esténként és nem mosod ki :)
Szerintem lemaradt egy link.
Vagy mit találtál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!