Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a 21. hétben a...

Normális a 21. hétben a hüvely, méhszáj (? ) késszerű fájdalma?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne.. a dokimnak tegnap panaszoltam, vagyis kérdeztem tőle, hogy idézem " doktor úr és az normális, ha néha ilyen nyilalló fájdalmat érzek a .." itt félbeszakított, hogy igen az, szedjek nospát. meg sem várta, hogy elmondjam, hogy a méhszájam környékén, én meg vissza sem kérdeztem, mert láttam, hogy a háta közepére sem kíván..
2012. máj. 10. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, én ilyen dokit leváltanék, aki ilyet félvállról kezel...

Engem is érdekelne egyébként, nemrég éreztem már ilyet.

2012. máj. 10. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is a nospa-t javasolta a doki amikor elmentem a 15. héten hasonló problémával, de akkor nem tartott ilyen intenzíven az érzés, inkább apró szurkálás volt. Akkor zárt volt a méhszájam. Meg elküldött az urológiára, ahol azt mondta a doki, hogy ez a terhességtől van és normális, a vizeletem teljesen rendben volt.
2012. máj. 10. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódjatok, mert ez teljesen természetes. Nyúlnak a méhszalagok vagy a baba esetleg úgy helyezkedik el, hogy nyom egy ideget, ami a hüvelybe sugárzik.
2012. máj. 10. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni,de én is azt hallottam, hogy normális.Ideget nyom vagy egyéb.De semmiképpen sem kóros!
2012. máj. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!