Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szabad fürdésn...

Terhesség alatt szabad fürdésnél a hüvely mosás? (Mert én nálam alap a mindennapos kimosása újjal. ) De most félek, h nem árt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem kéne nem terhesen sem. A hüvelykúpot sem véletlen kaptad, nem kéne azt sem kimosni.

Egyébként nem tudom mivel mosod, de azt remélem tudod hogy nemi szervet egyébként is csak tiszta vízzel vagy intim mosóval szabad, tusfürdő, szappan tilos.

2012. máj. 12. 09:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom. sima vizzel, és nekem azt mondta a doki h néha az újjammal mossam ki este az előző esti adagot, mielött felrakom a másikat.
2012. máj. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!