34 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy bírjátok az utolsó heteket?
nekem nem nagy a hasam,és amikor 2 hete nézett a doki azt mondta h picit kevesebb a magzatvizem..ezért kedden megint mennem kell..
esténként menstruációs fájásaim vannak de egyfolytában.de nem keményedek..sokat csuklik a baba..hajnalban mindig felkelek és nehezen alszom vissza.
császárom lesz..szeretnék már túl lenni az egészen.
Szia!
Ramatyul....
Annyi a savam hogy estére mér kész ideg vagyok,mert se enni se inni nem tudok...
Semmi nem használ rá,csak marja a nyelőcsövem:(
Hanyatt nem birok feküdni,oldalt se nagyon,mert a bordáim alatt iszonyatosan fáj...
Éjjel már fennt voltam én is párszor,vagy azért mert annyira fájt az oldalam vagy pisilni kell:S
A hasam nem olyan nagy,de már ülni se kényelmes,cipöt meg utálok felvenni:)
Nekem még mindig fennt van a hasam...
Sétálni se nagyon tudok,mert hamar kifulladok,sokszor meg kell állnom.
És még a baba is farosan van....Ki tudja befordul e:)
Első vagyok....nekem is császár lesz, a kicsiis az volt. Náthás is vagyok a torkom fáj...szóval a nem alvás
még hozzá jön így együtt elég fárasztó, ja és ugye dolgozom, most megyünk még csak hazafelé reggel 8 óta....nekem 120 cm a hasam köldöknél olyan 70 centiről indultam.
Nekem sem nagy a hasam ahhoz képest:)
4d-s uh-n mikor voltunk a hölgy mondta is hogy helytakarékos baba:)
Még faros a kisasszony,nem tudom befordul-e,de ha marad igy akkor ragaszkodom a császárhoz...
2-es vagyok
az előző is császár volt és most cukros is lettem és el is köttetem magam..így tuti császár..már csak azt kéne elintéznem h altassanak mert a geric szuri nagyon megviselt.
nekem a hasam köldöknél 101 cm :)
Én is elköttetném magam ha császár lenne...
De még nem tudom mi lesz,2 hét mulva megyek vissza dokihoz,akkor kiderül,hogy a kisasszony hogy fekszik.
Gondolom akkor ha még mindig faros,a doki ugyis mondja már mi várható....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!