Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hetes kismamák, hogyan...

Utolsó hetes kismamák, hogyan bírjátok a vendégfogadást?

Figyelt kérdés

Nagyon sok vendég jelentkezik be hozzánk mostanában és úgy érzem, hogy már nincs energiám rájuk, terhes számomra a fogadásuk. Szeretnék még kicsit pihenni és férjemmel együtt lenni a baba érkezése előtt.

Ti hogy álltok ezzel?

2013. máj. 6. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akik jönnének, gondolom barátok. Mondd meg nekik őszintén, hogy már nagyon fáradt vagy, és nem szeretnél találkozni. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
2013. máj. 6. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Telefonon csak felhívnak előtte, lebeszélni az időpontot?! Olyankor mondd meg, hogy ne haragudjanak, de nagyon kimerült vagy és inkább pihenni szeretnél. Ezen szerintem senki sem sértődhet meg!
2013. máj. 6. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is nehezem bírom, mostmár csak olyan barátokat/rokonokat fogadok akiknek nem kell 6fogásos vacsora, és fetrenghetek előttük a kanapén beszélgetés közben, ha épp fáradt vagyok.
2013. máj. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!