11-12 hetes kismamák, hogy telnek a napjaitok?
Figyelt kérdés
Nem érzek semmit, mármint, nem érzem magam várandósnak, teljesen jól vagyok. Talán egy kicsit fáradtabb vagyok, mint általában. Ha nem tudnám, észre se venném, hogy kisbabám lesz. Ti is így vagytok? Olyan furcsa :)2013. máj. 6. 08:48
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon fáradékony lettem, pedig eddig 100%-on pörögtem.:-D
Hányni nem hánytam, inger reggelente egy kicsi, kibírható.
Én se érzem, hogy kimondottan, de tudom, hogy ott van, így simogatom, beszélek hozzá. A hasam pedig óriási, annak ellenére, hogy nem hiztam egy dekát sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Na igen, én fogytam két kilót még az elején, puffadás miatt nekem is van egy kis pocakom. Első baba, azt hittem, hogy ekkora már valami speciálisat fogok érezni :) magam sem tudom, mit. De eddig nagyon kényelmes várandósnak lenni :) Biztosan lesz még kényelmetlenebb :)
2013. máj. 6. 09:01
3/3 anonim válasza:
Szia!Pont ma vagyok 11 hetes:-) Tegnap pont ezen filóztam,h remélem jól van a kicsi mert szinte semmit sem érzek...kivéve,h fáradékonyabb vagyok,bár ez egy 2 éves mellett nem nehéz:-)15.én megyek ultrahangra és vérvételre,már nagyon várom.Van már egy lányom ,most jó lenne egy kisfiú,de mindegy is csak egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!