Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16+5 napos pocis vagyok,...

16+5 napos pocis vagyok, itthon vagyok táppénzen! Kb ennyi idös kismamák hogyan telnek a napjaitok? Nem unatkoztok, ha elvégeztetek mindent? Vagy csak nekem ennyire uncsi? Irjatok!

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, én is itthon vagyok, már másfél hónapja. most vagyok 19 plusz 5 napos. Nekem egy darabig feküdnöm is kellett, azt nehezen viseltem. Most főzőcskézek (legalább van rá időm :)) Amúgy sokszor unalmas a nap, egy idp után a TV, internet is unalmas. Nekiálltam a picurnak hímezni egy falvédőt, azzal viszont telik az idő :) no meg kicsit minden nap sétálok is - most már szerencsére szabad :) De ha van kedved, írj nyugodtan privát e-mailt. Szia!

2009. jan. 7. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
6. héttől itthon vagyok, most vagyok 24 hetes32 napos terhes.Én aazal kezdtem, hogy befejeztem az első hónapban amikor itthon voltam a jogsi megszerzését.Engem kéthetente látni akar a háziorvos tehát kéthetente megyek egyszer hozzá, havonta egyszer védőnő, szakorvos, munkahely(táppénzes papírt kell leadnom)én már többet pihenek mert gyorsan elfáradok, minden napra kitalálok magamnak valamit(ma pl a 4 fiókot pakoltam ki a konyhában és pucoltam ki meg dobáltam ki a lejárt fűszereket szanáltam stb ez egy órát tartott és utána pihentem egyet)én sokat olvasok, többet netezek meg tv-zek, barátnőmhöz megyek sokat(1 hónapos a kislánya, de ugye együtt is voltunk még terhesek és akkor is volt sok közös program)már a babának is veszegetem a dolgokat(ma pl a brendonos nagykatalógust bújtam de nem értem a végére)a múltkor több napot a teszveszt bújtam és rendeltem pár cuccot(neked ajánlom nagyon jó dolgokat lehet kifogni akár újat is)rendezgetem a holmijait meg lassan nekiállok kimosni, vasalni.meg az én kórházas cuccaimat is vezsegetem rendezem.csináltam a babaszoba díszítését még nem is fejeztem be(szalvétaképek visszavannak)sokat megyek nagymamámhoz, ott dumálunk, jártam terhestornára decemberig.közelben nyílt bababolt oda járkátunk nézelődni egy lánnyal,itt a házban sok a kisbabás néha ha levegőztetnek lemegyek és tapasztalatot gyűjtök.nemrégen lett meg az új beépített szekrény és oda pakoltam több napig, meg festés is volt így hát nagytakarítás is.meg ugye az ünnepek is voltak, s készültem, sütögettem,rokonlátogatás.többször megyünk kisbabás családokhoz látogatóba férjemmel,szóval minden napra van volt valami eddig még nem unatkoztam,ajánlom sokat pihenj, házimunkát aprólékosan csináld, legyenek fix pontok a napjaidban, heteidben.Most van időd sok használd kitegyél olyan dolgokat amiket míg dolgoztál nem tehettél meg(nekem ilyen a regényolvasás eddig nem nagyon volt időm)én pl minden délután aludtam 16. hétig és most megint mert fáradékonyabb vagyok.meg 16. hétig gyakran hánytam az is sok időt kitett sajnos.volt hogy a tűzhelyet takarítottam, volt hogy a mosógéoet, de ezt egy egy délután, szóval kb ennyi remélem nem untattalak, boldog, kellemes és egészséges babavárást kívánok neked!
2009. jan. 7. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
bocsi 24 hetes+2napos
2009. jan. 7. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:

ÓÓ én nem unatkoztam :) Mindenfélébe belefogtam amibe addig nem tudtam a munka miatt és amit most hogy a fiam már itt nyüzsög kizárt,hogy magamra félóránál több jusson:) Úgyhogy még jó, hogy előre feltöltekeztem:)

Szóval én kismama jógáztam, intimtornát csináltam , eljártam ilyen szülésre felkészítésre ami ingyen volt.

Eljártam úszni a 7.hónapig.

Főztem,varrogattam, babaholmiknak jártam utána, licitáltam, nézegettem a teszveszen, vaterán stb.

Rengeteget olvastam mindenfélét, amiket addig is szerettem volna de sose volt rá időm.

Imádtam, élveztem minden percét a terhességnek, sose tér vissza az a nyugi:)

2009. jan. 7. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

pont ennyi idős vagyok én is,itthon vagyok, igaz nekem van egy 5 és fél hónapos kisfiam,így nem nagyon unatkozom. Első terhességemnél már a 8.héttől táppénzen voltam, ami az elején jó is volt,mert állandóan aludtam volna. Utána meg sokat csavarogtam a szintén akkor terhes barátnőmmel,interneteztem. Volt sokszor h unatkoztam.

2009. jan. 7. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
én a terhességem eleje ota itthon vagyok, 27 hetes vagyok pihennem kell, a házimunkát is részletekben végzem el de sokszor unatkozom, most is ezért netezek, de néha ez is untat, irhatsz nekem is privátban, vagy ha végre feltelepiti a férjem az uj msn-t akkor beszélgethetünk is.Laila
2009. jan. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!