16+5 napos pocis vagyok, itthon vagyok táppénzen! Kb ennyi idös kismamák hogyan telnek a napjaitok? Nem unatkoztok, ha elvégeztetek mindent? Vagy csak nekem ennyire uncsi? Irjatok!
Szia!
Hát, én is itthon vagyok, már másfél hónapja. most vagyok 19 plusz 5 napos. Nekem egy darabig feküdnöm is kellett, azt nehezen viseltem. Most főzőcskézek (legalább van rá időm :)) Amúgy sokszor unalmas a nap, egy idp után a TV, internet is unalmas. Nekiálltam a picurnak hímezni egy falvédőt, azzal viszont telik az idő :) no meg kicsit minden nap sétálok is - most már szerencsére szabad :) De ha van kedved, írj nyugodtan privát e-mailt. Szia!
ÓÓ én nem unatkoztam :) Mindenfélébe belefogtam amibe addig nem tudtam a munka miatt és amit most hogy a fiam már itt nyüzsög kizárt,hogy magamra félóránál több jusson:) Úgyhogy még jó, hogy előre feltöltekeztem:)
Szóval én kismama jógáztam, intimtornát csináltam , eljártam ilyen szülésre felkészítésre ami ingyen volt.
Eljártam úszni a 7.hónapig.
Főztem,varrogattam, babaholmiknak jártam utána, licitáltam, nézegettem a teszveszen, vaterán stb.
Rengeteget olvastam mindenfélét, amiket addig is szerettem volna de sose volt rá időm.
Imádtam, élveztem minden percét a terhességnek, sose tér vissza az a nyugi:)
szia!
pont ennyi idős vagyok én is,itthon vagyok, igaz nekem van egy 5 és fél hónapos kisfiam,így nem nagyon unatkozom. Első terhességemnél már a 8.héttől táppénzen voltam, ami az elején jó is volt,mert állandóan aludtam volna. Utána meg sokat csavarogtam a szintén akkor terhes barátnőmmel,interneteztem. Volt sokszor h unatkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!